Cum îţi dai seama că ai probleme cu ficatul şi ce REMEDIU îl reface rapid

ficat jpeg

Oboseala, cearcănele, durerea constantă de cap şi lipsa apetitului alimentar pot fi simptome care anunţă o suprasolicitare a ficatului. Pentru refacerea acestui organ esenţial, încearcă un tratament natural care promite rezultate pe măsură.

Ficatul este un organ vital care reglează fluxul sangvin,curăţă sângele,elimină toxinele din corp şi stimulează digestia. Un ficat sănătos înseamnă energie,vitalitate şi un aspect fizic plăcut.Aşadar,dacă ai observat că ai o stare constantă de oboseală,ai cearcăne,ai probleme cu digestia,iar pielea ta este lipsită de strălucire,înseamnă că ficatul tău are nevoie de detoxifiere.

Iată remediul care reface ficatul

Un bun remediu care reface ficatul se prepară dintr-o lingură de ulei de măsline şi o lingură de suc de lămâie. Acest amestec se bea în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol.

Îmbunătăţiri majore se observă după o lună de la folosirea acestui remediu-vei avea mai multă energie,pielea îşi va recăpăta strălucirea,pungile de sub ochi vor dispărea,la fel şi problemele de digestie.

Uleiul de măsline este un ingredient care reglează digestia,în timp ce sucul de lămâie abundă în vitamina C,un antioxidant care scade nivelul colesteroluui «rău» din corp.