Curăţarea arterelor. Remediu antic pentru blocarea vaselor de sânge

seminte de floarea soarelui jpeg

Înfundarea arterelor şi a vaselor de sânge pune în pericol sănătatea inimii. Pentru a preveni aceste probleme, popoarele antice foloseau un remediu simplu, dar cu efecte maxime, pentru curăţarea arterelor. Află despre ce este vorba.

Remediul care ajută la desfundarea şi curăţarea arterelor şi a vaselor de sânge se prepară din seminţe crude de floarea-soarelui şi apă. Cum te ajută seminţele de floarea-soarelui? Acestea sunt bogate în vitamine şi minerale,în special în vitaminele E şi B1. Datorită substanţelor nutritive pe care le conţin,seminţele de floarea-soarelui menţin sănătatea musculaturii,reduc colesterolul rău din sânge,diminuează inflamaţiile şi previn apariţia tumorilor canceroase.  

Cum se prepară remediul antic pentru curăţarea arterelor

Ai nevoie de:1 cană mică de seminţe crude de floarea-soarelui şi 1/2 litri de apă

După ce ai fiert apa,toarn-o peste seminţe. Lasă amestecul pentru curăţarea arterelor la infuzat două ore,timp în care ţi vasul folosit acoperit. După expirarea timpului,strecoară lichidul şi depozitează-l într-o sticlă închisă la culoare.

Cum se foloseşte

Se bea câte o cană din acest ceai în fiecare dimineaţă,pe stomacul gol.

Doctorii recomandă acest remediu pentru curăţarea arterelor şi în cazul în care există probleme la nivelul circulaţiei sangvine-te simţi obosită,îţi este mai tot timpul frig sau suferi de sindromul picioarelor neliniştite,problemă care poate apărea adesea şi la nivelul mâinilor.