De ce să mănânci miere cu nuci în fiecare zi?

nuci jpeg

Nucile în combinaţie cu mierea reprezintă un remediu natural excelent , care poate înlocui cu success multe pastille pentru diferite afecţiuni. Această combinaţie, pe lângă faptul că este delicioasă, oferă toate vitaminele, minerale, proteinele​, grăsimile şi carbohidraţii necesari pentru o bună funcţionare a organismului.

De ce,începând de astăzi,să consumi această combinaţie în fiecare zi?

Este perfectă pentru întărirea sângelui şi a vaselor sangvine.

Se prepară un amestec dintr-o jumătate de kilogram de miere şi o jumătate de kilogram de nuci,pe care le zdrobeşti. Adaugă sucul de la o lămâie şi amestecă. Compoziţia obţinută se pune într-un borcan şi se consumă o linguriţă de 3 ori pe zi.

Este o soluţie excelentă pentru cei care suferă de anemie.

În cazul în care suferi de hipertensiune arterială,este recomandat să consumi 100 g nuci şi miere în aceeaşi cantitate,în fiecare zi,timp de 45 de zile.

De asemenea,această combinaţie miraculoasă vindecă durerile de cap. În loc de pastilele efervescente contra migrenelor,care lasă impresia că îşi fac mai rapid efectul,pregăteşte-ţi un amestec natural din miere şi nuci sfărmate şi ia 1-2 linguri din compoziţia obţinută zilnic. În plus,acest lucru poate fi de folos şi în cazul în care suferi de insomnie.

Combinaţia de miere cu nuci vindecă şi ulcerul gastric.

Sfărâmă 20 g de nuci şi mixează-le energic,împreună cu o cantitate potrivită de apă clocotită,până se formează un fel de lapte,la care se adaugă două linguri de miere. Din cantitatea de băutură rezultată,se administrează 2 până la 3 linguri,cu jumătate de oră înainte de fiecare masă,pentru un stomac sănătos,fără disconfort.