Detoxifierea de toamna

1 58600 original jpg jpeg

După o vacanţă binemeritată, cu soare şi odihnă, iată că a venit şi toamna, cu toata bogaţia şi frumuseţea ei. Toamna este un anotimp de tranziţie, intre vară şi iarnă, între cald şi rece; este un anotimp propice efectuării unei cure de detoxifiere.

Detoxifierea reprezintă procesul de eliminare a toxinelor (exo şi endogene) acumulate în organism. In mod normal,acesta dispune de propriile mijloace de detoxifiere;în condiţiile vieţii actuale,alimentaţia dezechilibrată,stresul,poluarea,lipsa de mişcare,abuzul de medicamente,toţi sunt factori care se cumulează şi depăşesc capacităţile organismului de eliminare a toxinelor,care pot produce tulburări hormonale,metabolice,circulatorii,mergând chiar până la apariţia unor boli grave.

Rezultatele? Excelente:scăpăm de kg în plus acumulate în perioada concediului,ne crestem imunitatea nespecifica a organismului si capacitatea lui de lupta cu virusurile si bacteriile,ne imbunatatim digestia şi metabolismul,suntem mai rezistenţi în faţa infecţiilor respiratorii,ne simţim mai tineri,mai cu putere,scapam de senzaţia de astenie fizică şi psihică,tulburări de somn,depresie;şi tenul are de câştigat,pielea devine mai luminoasă,mai hidratată,mai tânără!