"Elixirul tinereţii" - remediu miraculos din doar 3 ingrediente!

1 70587 original jpg jpeg

Acesta este un remediu tibetan, miraculos şi natural pe care mai mulţi experţi în medicină îl laudă şi îl recomandă. În plus, se prepară foarte uşor!

Iată ce proprietăţi benefice are:

-întăreşte organismul şi reglează sistemul digestiv;

-curăţă ficatul;

-îmbunătăţeşte tenul şi reduce ridurile;

-te ajută să scapi de constipaţie.

De asemenea,este folosit împotriva nivelului ridicat de colesterol,a trigliceridelor şi depozitelor de calciu din vasele de sânge. Este ideal pentru a avea o viaţă sănătoasă şi lungă.

Acest remediu natural tibetan ajută la curăţarea organismul de grăsimea nedorită,îmbunătăţeşte metabolismul,previne atacul de cord,îmbunătăţeşte vederea şi garantează o viaţă lungă. Împreună cu un regim alimentar adecvat,activitate fizică şi îngrijire atentă,starea generală de sănătate se va îmbunătăţi.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

-300 g de usturoi

-1 kg de lămâi proaspete

-1,5 l de apă

Cum se prepară:

Se fierbe apă într-o oală şi să se pregătesc usturoiul şi lămâile cu coajă şi seminţe. Cele două ingrediente se mixează într-un blender şi apoi se lasă amestecul să fiarbă la foc mic timp de 15 minute (nu mai mult).

Se ia oala de pe foc şi se lasă până când compoziţia se răceşte. Se strecoară si se păstreză într-un borcan de sticlă.

Cum se utilizează:

Se bea 500 ml din acest remediu în fiecare dimineaţă pe stomacul gol,timp de 20 de zile. Fă o pauză de 10 zile şi apoi repetă procesul până când sănătatea se îmbunătăţeşte. După aceea,nu mai utiliza acest remediu.