Ginsengul detoxifiază ficatul şi ajută persoanele care suferă de diabet

1 65639 original jpg jpeg

Ginsengul este o plantă medicinală ce aparţine familiei "Araliacee", originară din China, dar care este cultivată pe scară largă în Coreea de Sud şi SUA. Folosită în mod tradiţional în medicina chinezească, planta a devenit în ultimul deceniu unul dintre cele mai utilizate şi populare suplimente naturale, folosite ca tonic pentru organism.

Dar care sunt beneficiile adevărate ale ginsengului?

Pe lângă capacitatea sa de a detoxifia organismul şi de a ne menţine energici,acesta şi-a dovedit eficacitatea în următoarele afecţiuni:

-Sprijină sănătatea ficatului. În urma unor studii desfăşurate în Coreea de Sud,s-a găsit o legatură promiţătoare între capacităţile detoxifiante ale ginsengului şi funcţiile hepatice.

Consumat în cure de scurtă durată,ginsengul poate fi clasificat ca un potenţial hepatoprotector.

-Este un supliment folositor celor care suferă de diabet de tip II. Fiind un adaptogen,ginsengul scade cantitatea de zaharuri din sânge,fiind astfel util celor care îşi monitorizează consumul de zahăr.

-Te ajută să slăbeşti. Ginsengul energizează organismul,sprijină procesul metabolic şi procesarea carbohidraţilor.

În acest mod,suplimentul,administrat concomitent cu o dietă sănătoasă,te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus.

Află şi alte beneficii ale ginsengului AICI