Laptele cu scorţişoară combate insomnia

1 69095 original jpg jpeg

Ştim că laptele este foarte sănătos pentru noi. Totodată, ştim şi că scorţişoara are foarte multe beneficii asupra organismului. Aşadar, ce zici de combinaţia dintre lapte şi scorţişoară?

Beneficiile pe care le are asupra organismuluisunt uimitoare,de aceea,ar trebui să incluzi această băutură în rutina zilnică. Să prepari lapte cu scorţişoară este foarte uşor.

Reţeta laptelui cu scorţişoară 

Ai nevoie de:

-O cană de lapte-Un baton de scorţişoară-O lingură de miere

Mod de preparare:

Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să pui laptele la fiert. După ce a fiert,îl torni într-o cană şi adaugi batonul de scorţişoară. Apoi,acoperi cana şi o laşi 10 minute,după care adaugi lingura de miere. În plus,cei mai mulţi copii preferă laptele cu scorţişoară în care este pusă şi miere,dar adulţii îl preferă fără miere.

Iată o altă reţetă pe care ai putea s-o încerci:

-Două ceşti de lapte de migdale

-O lingură de miere

-Un baton de scorţişoară

-O linguriţă de turmeric

-Ulei de cocos (opţional)

-Foarte puţin ardei iute sau ghimbir ras

Tot ce trebuie să faci este să combini toate ingredientele şi să pui la fiert 5-7 minute amestecul obţinut,cel puţin până capătă culoare gălbuie. Asta este tot.

Laptele cu scorţişoară are mai multe beneficii asupra organismului. De aceea trebuie să incluzi această băutură în dieta zilnică. Astfel previi dezvoltarea mai multor boli.

Iată care sunt beneficiile băutului de lapte cu scorţişoară: Combate insomnia

În zilele noastre,nu numai adulţii suferă de insomnie,ci sunt şi foarte mulţi copii care suferă. Ceea ce ai nevoie este un remediu natural pentru a stimula somnul în fiecare noapte. De aceea,nimic nu este mai bun decât un pahar de lapte cu scorţişoară fierbinte pentru a dormi mai bine. 

Detoxifică organismul    

Laptele cu scorţişoară este cunoscut pentru proprietăţile de detoxificare pe care le are. Dacă este băut în mod regulat,o să elimini toxinele care s-au acumulat în corp. Acesta este modul în care poţi menţine organismul sănătos.

  Tratează răceala şi tusea    

Dacă eşti răcită,ai dureri de gâtsau tuşeşti,laptele cu scorţişoară este cel mai bun remediu din care există. Scorţişoara este cea care ameliorează şi tratează durerea,în timp ce laptele te ajută să dormi mai bine,fără să te trezeşti în timpul nopţii pentru a tuşi.

Ajută sistemul osos

Laptele este o sursă bogată de calciu,iar scorţişoara este cunoscută pentru capacitatea de a creşte densitatea osoasă. Prin urmare,laptele cu scorţişoare este combinaţia perfectă pentru a menţine oasele sănătoase şi puternice,dar şi pentru a preveni artrita.

Acum că ştii cum să prepari acasă laptele cu scorţişoară,trebuie să ştii că mai are şi alte beneficii,nu doar cele menţionate mai sus. Această băutură stimulează sistemul imunitar,atenuează durerile şi crampele menstruale.

Credit foto:www.stylecraze.com