Leac din 3 ingrediente pentru scăderea colesterolului

1 69024 original jpg jpeg

Proprietăţile medicinale ale diferitelor produse naturale au fost folosite de secole pentru a preveni şi trata diverse boli şi de a îmbunătăţi starea de sănătate. În plus, remediile naturale sunt unele dintre cele mai populare alegeri pentru tratarea diferitelor afecţiuni.

Acest remediu natural previne şi atenuează mai multe boli. Astfel de remedii tradiţionale au câştigat popularitate în întreaga lume,iar efectele lor benefice au fost confirmate prin cercetare ştiinţifică. Leacul care tratează 8 afecţiuni este pe bază de usturoi,ghimbir şi miere,fiind o combinaţie de ingrediente naturale.

Ce este acest leac?

Acest remediu natural combină proprietăţile medicinale ale ghimbirului,usturoiului,mierei şi a altor ingrediente,cum este oţetul de mere. Totuşi,acest tratament trebuie lăsat 5 zile la macerat înainte de a fi folosit. Toate aceste ingrediente au proprietăţi antiinflamtorii şi antioxidante care ajută la prevenireaşi tratarea următoarelor probleme de sănătate:-Artrită;

-Astm;

-Hipertensiune arterială;

-Colesterolul crescut;

-Gaze şiindigestie;

-Dureri de cap;

-Alte probleme cardiace;

-Probleme ale pielii,cum este acneea;

-Durerile de dinţi;

-Obezitatea;

-Ulcerul gastric.

Graţie valorii sale nutritive ridicate,acest amestec este considerat a fi un elixir pentru viaţa veşnică,deoarece protejează organismul de cele mai comune afecţiuni,care pot duce la dezvoltarea de boli şi mai grave.

Într-una dintre revistele de medicină naturală,Dr. Han Len Tsao a spus că în urma unui studiu,această combinaţie a fost furnizată pacienţilor care au urmat o perioadă de repaus alimentar,şi în mai puţin de o săptămână,a fost semnalată o reducere semnificativă a tensiunii arteriale şi a nivelului de colesterol.

În plus,Emilio Stefan,un nutriţionist italian,spune că cercetările sale au arătat că,fără îndoială,usturoiul,mierea şi oţetul de cidru de mere sunt unele dintre alimente magice ale naturii.

Iată cum să prepari acest remediu natural: Ingrediente

-125 de ml de suc de lămâie

-125 de ml de suc de ghimbir

-25 căţei de usturoi

-o cană de oţet de mere

-340 gr de miere de albine

Mod de preparare:

Amestecă sucul de lămâie cu sucul de ghimbir într-un bol. Cei 25 de căţei de usturoi îl zdrobeşti şi îi pui în blender împreună cu sucurile şi procesează bine. Toarnă amestecul obţinut într-un borcan de sticlă şi depozitează-l în frigider pentru cel puţin cinci zile înainte de a-l folosi.

Acest leac care previne dezvoltarea de boli trebuie să se ia câte două linguri pe care le amesteci într-un pahar cu apă caldă. Se beau două pahare pe zi,unul dimineaţa şi unul seara,la o oră după cină.

Iată ce afecţiuni tratează:

Aplică cu ajutorul unei dischete demachiante acest amestec în zonele afectate.

Pune două linguri din amestec într-un pahar cu apă caldă pe care-l bei dimineaţa,şi încă unul seara,după cină.

:Ia o lingură din acest amestec dimineaţa pe stomacul gol.

Amestecă două căni de apă cu două linguri de oţet de mere şi 3 linguri de miere plus 18 căţei de usturoi pe care-i mărunţeşti. Pui amestecul într-o oală la foc mic,şi o  laşi să se încălzească jumătate de oră. După ce ai luat-o de pe foc,o laşi să se răcească şi iei câte trei linguri pe zi.

Credit foto:www.steptohealth.com