Liv.52 – un hepatoprotector consacrat cu ingrediente naturale (P)

Un produs Himalaya Herbal Healthcare ce a trecut testul timpului, al tradiţiei şi a celor peste 300 de studii clinice la care a fost supus!

Ficatul este un organ rezistent şi are o funcţie aproape miraculoasă de regenerare. De aceea,este un fel de piesă de rezistenţă a organismului nostru,fiind responsabil de digestie,de menţinerea funcţiilor metabolice,de detoxifierea organismului. Dacă ficatul suferă,întreg organismul este afectat. Din când în când,ficatul are nevoie de ajutor pentru a putea face faţă acţiunii distructive a diverselor toxine,a medicamentelor sau a alcoolului.

Himalaya Herbal Healthcare are un aliat perfect pentru ficatul tău:Liv.52,un produs hepatoprotector preparat din plante.Cu o tradiţie mondială de aproape 60 de ani,Liv.52poate fi folosit la orice vârstă şi se găseşte sub trei forme de prezentare:tablete pentru adulţi,tablete cu concentraţie dublă DS pentru adulţi şi sirop pentru copii. Liv.52 ajută în procesul de regenerare hepatocelulară,împiedică încărcarea cu grăsimi a ficatului,susţine funcţia hepato-biliară,stimulează eliminarea secreţiilor biliare din vezica biliară,stimulează funcţia digestivă,normalizează apetitul şi îmbunătăţeşte digestia şi asimilarea alimentelor. Protejează ficatul de acţiunea distructivă a medicamentelor,a alcoolului şi a diverselor toxine şi ajută în procesul de regenerare hepatocelulară.

Printre plantele ce intră în compoziţia acestui complex hepatoprotector natural se află:Capparis spinosa-scoarţa arborelui fiind utilizată în medicina indiană că tonic amar,diuretic şi în afecţiuni hepatice;Mandur bhasma-folosit în medicina ayurvedică în tratamentul hepatitei;Achilleea milefolium(Codiţa-şoricelului) – recomandată de medicina tradiţională în tratarea hepatitelor acute virale. Cichorium intybussau Cicoarea este recunoscută pentru proprietăţile sale hepatoprotectoare din timpuri străvechi. Galenus,unul din cei mai mari medici ai antichităţii,considerat şi unul dintre fondatorii anatomiei şi farmacologiei,numea această plantă drept „prieten al ficatului”.

simeon stalpnicul png

Liv.52 siropeste special conceput pentru a proteja ficatul copiilor chiar din primele zile. Cura de Liv.52 sirop se recomandă atunci când sunt semne ale suferinţei hepatice (modificări ale parametrilor din sânge,obosela,apetit capricios,icter,etc),dar şi preventiv,atunci când se folosesc medicamente potenţial hepatotoxice (antibiotice,antiparazitare,atitermice,antiinflamatoare). O altă utilizare a produsului în domeniul pediatric este în caz de anorexie,normalizează apetitul copiilor,asigurând şi o mai bună digestie şi absorbţie a nutrienţilor. În plus,are un gust plăcut şi este uşor de administrat.

Produsele sunt distribuite de compania Prisum Internaţional Trading ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţă românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile Prisum Internaţional,va rugăm să vizitaţi:www.prisum.ro,www.hboutique.roşi pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare România.