Nu ai energie? Lăptişorul de matcă pur e soluţia!

1 53263 original jpg jpeg

În această perioadă a anului, când schimbările de temperatură, combinate cu stresul şi oboseala, ne fac mai vulnerabili la răceli şi viroze, avem nevoie de un ajutor de nădejde. Lăptişorul de matcă pur ne dă energia necesară pentru a ne putea bucura din plin de mult aşteptatele zile de primăvară.

Ce conţine?

Adevărat cocktail de vitamine,lăptişorul de matcă pur conţine complexul de vitamine B (B1,B2,B3,B6,B8,B9,B12),dar şi acidul pantotenic,adica vitamina B5,supranumită "vitamina antistres".

În plus, lăptişorul de matcă pur este o sursă bogată de aminoacizi, săruri minerale (calciu, magneziu, fier, potasiu, cupru etc.), oligoelemente (seleniu ,zinc, mangan etc.), glucide (fructoză, glucoză, maltoză) şi lipide sub formă de acizi graşi (acid stearic, palmitic etc.) şi acţionează împotriva stresului.

Lăptişorul de matcă mai conţine şi o sursă importantă de acid 10HDA, substanţă activă cu efecte antibacteriene,antifungice şi antivirale.

Care sunt beneficiile?

Lăptişorul de matcă este imunizant şi tonifiant general,creşte rezistenţa la efort fizic şi psihic, ajută la reducerea colesterolului din sânge şi întârzie procesul de îmbătrânire.

Poate fi administrat preventiv şi ca adjuvant în cazuri de răceală şi gripă.

Datorită conţinutului ridicat de vitamine şi aminoacizi,lăptişorul de matcă redă organismului vitalitatea şi energia.

Persoanelor cu factor ridicat de risc (cu imunitate scăzută,obosite fizic şi psihic) le este recomandat să urmeze cure preventive cu lăptişor de matcă pur la fiecare schimbare de anotimp. În general,se recomandă câte 1 gram de lăptişor de matcă pe zi,timp de 3 săptămâni.

Info:Până pe 31 mai 2013,în magazinul online Apiland (www.apiland.ro),la cumpărarea unui borcan de lăptişor de matcă pur de 100 grame primiţi gratuit unul de 25 grame. În plus,transportul este gratuit pentru comenzile cu valoare mai mare de 200 lei.