Oamenii vor trăi 150 de ani cu această PASTILĂ

1 85483 original jpg jpeg

Un cercetător din Australia susţine că a descoperit o formulă chimică ce ne poate ajuta să trăim mult. Acesta susţine că oamenii vor trăi 150 de ani cu această pastilă. Sună a magie, dar el sustine că este adevărat. Procesul de îmbătrânire va fi încetinit cu ajutorul ei.

Oamenii vor trăi 150 de ani cu această pastilă. Peter Smith, decanul unei facultati de medicina din Australia, susţine că pastila încetineşte procesul natural de îmbătrânire al corpului uman.

Oamenii vor trăi 150 de ani cu această PASTILĂ

Pastila ar putea fi disponibilă abia din anul 2021. Este vorba de un amestec minune. Peter Smith, decanul unei facultati de medicina din Australia, susţine că oamenii care se nasc în prezent pot ajunge şi la vârsta de 100 de ani.

Cum? Cu ajutorul medicinei avansate şi a tehnologiei superioare. Drept exemplu a dat un bebeluş, o fată, care s-a născut recent în Australia. Acesta susţine că, cu ajutorul medicinei moderne, fetiţa poate ajunge şi la vârsta de 100 de ani. El este de parere ca exista sperante ca viata oamenilor sa fie prelungita cu multe decenii peste aceasta varsta.

Pastila ajută la regenerarea organelor

În plus, pe lângă încetinirea îmbătrânirii, pastila mai are alt efect benefic. Ajută la regenerarea organelor umane. O face prin reprogramarea celulelor din organism. Cercetătorii susţin că această invenţie este benefică celor paralizaţi. 17 alimente anti-îmbătrânire care îţi fac pielea să strălucească

image

Este posibil ca pastila să le ”restarteze” organismul si ei să poată merge, din nou. Testele oficiale pe oameni vor începe în curând şi vor dura 2 ani. Descoperirea a fost făcută după ce nişte cobai de laborator au primit o pastila derivată din Vitamina B. Cum înlături eficient ridurile? Cu uleiul ASTA!

Aceştia au îmbătrânit mai greu şi nu le-a mai căzut atât de mult păr. Responsabilă pentru asta e molecula Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD) care ar genera energie în corpul uman. Este un produs chimic folosit ca supliment pentru tratarea Parkinsonului.

Unul din cercetători consumă deja pastila. Profesorul Sinclair susţine că vârsta sa biologică s-a redus deja cu 24 de ani după ce a început să ia această pastilă. Tatăl lui, în vârstă de 79 de ani, ia pastila de 1 an şi jumătate. Are atât de multă energie încât s-a apucat de sporturi nautice şi drumeţii pe munte.

Sursa: The Sydney Morning Herald / tribune.com.pkRecente

clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara  Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist  Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi  Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură  foto   Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg
Ce este rejuvenarea vaginla si cum iti dai seama ca a venit timpul sa apelezi la ea jpg
Ai parul deteriorat Vezi cateva metodele de ingrijire care ii vor reda aspectul sanatos jpg
Chec cu zmeura  Sursa foto shutterstock 146752931 jpg
masti turmeric shutterstock 201136739 jpg
celulita shutterstock 2296152455 jpg
deshidratare shutterstock 2338147147 jpg
gusa shutterstock 2450061719 jpg
viziune shutterstock 451182664 jpg
Organizeaza ti dulapul  Sursa foto shutterstock 2048753441 jpg