Oamenii vor trăi 150 de ani cu această PASTILĂ

1 85483 original jpg jpeg

Un cercetător din Australia susţine că a descoperit o formulă chimică ce ne poate ajuta să trăim mult. Acesta susţine că oamenii vor trăi 150 de ani cu această pastilă. Sună a magie, dar el sustine că este adevărat. Procesul de îmbătrânire va fi încetinit cu ajutorul ei.

Oamenii vor trăi 150 de ani cu această pastilă. Peter Smith, decanul unei facultati de medicina din Australia, susţine că pastila încetineşte procesul natural de îmbătrânire al corpului uman.

Oamenii vor trăi 150 de ani cu această PASTILĂ

Pastila ar putea fi disponibilă abia din anul 2021. Este vorba de un amestec minune. Peter Smith, decanul unei facultati de medicina din Australia, susţine că oamenii care se nasc în prezent pot ajunge şi la vârsta de 100 de ani.

Cum? Cu ajutorul medicinei avansate şi a tehnologiei superioare. Drept exemplu a dat un bebeluş, o fată, care s-a născut recent în Australia. Acesta susţine că, cu ajutorul medicinei moderne, fetiţa poate ajunge şi la vârsta de 100 de ani. El este de parere ca exista sperante ca viata oamenilor sa fie prelungita cu multe decenii peste aceasta varsta.

Pastila ajută la regenerarea organelor

În plus, pe lângă încetinirea îmbătrânirii, pastila mai are alt efect benefic. Ajută la regenerarea organelor umane. O face prin reprogramarea celulelor din organism. Cercetătorii susţin că această invenţie este benefică celor paralizaţi. 17 alimente anti-îmbătrânire care îţi fac pielea să strălucească

image

Este posibil ca pastila să le ”restarteze” organismul si ei să poată merge, din nou. Testele oficiale pe oameni vor începe în curând şi vor dura 2 ani. Descoperirea a fost făcută după ce nişte cobai de laborator au primit o pastila derivată din Vitamina B. Cum înlături eficient ridurile? Cu uleiul ASTA!

Aceştia au îmbătrânit mai greu şi nu le-a mai căzut atât de mult păr. Responsabilă pentru asta e molecula Nicotinamide Adenine Dinucleotide (NAD) care ar genera energie în corpul uman. Este un produs chimic folosit ca supliment pentru tratarea Parkinsonului.

Unul din cercetători consumă deja pastila. Profesorul Sinclair susţine că vârsta sa biologică s-a redus deja cu 24 de ani după ce a început să ia această pastilă. Tatăl lui, în vârstă de 79 de ani, ia pastila de 1 an şi jumătate. Are atât de multă energie încât s-a apucat de sporturi nautice şi drumeţii pe munte.

Sursa: The Sydney Morning Herald / tribune.com.pk