Păstura, medicamentul universal

1 66171 original jpg jpeg

Păstura este un produs derivat din polen cu virtuţi extraordinare asupra sănătăţii. Este considerată un adevărat aliment şi are proprietăţi antibiotice de trei ori mai mari ca cele ale polenului.

Cum se formează

Colectarea păsturii este migăloasă,pentru a nu afecta rezerva de hrană a acestor insecte. Albinele lucrătoare colectează polenul şi îl depozitează în celulele fagurelui. În decursul zilelor,polenul este îmbogăţit cu enzime şi acoperit cu un strat subţire de miere. În urma fermentării,au loc au loc transformări biochimice – rezultatul fiind păstura

Combate afecţiunile hepatice

Păstura este recomandată în special în afecţiunilehepatice:hepatite acute şi cronice,ciroze uscate sau umede. Doza recomandată este de 10-20 g/zi,în două prize,la jumătate de oră după mese. În cazul afecţiunilor hepatice severe,doza poate fi crescută la 30 g/zi,cu administrare în 3 prize,între mese.

Ajută bolnavii de cancer

Poate fi utilizată şi în cazul bolnavilor de cancer,ca adjuvant,pentru că creşte calitatea sângelui. Este utilă în special pacienţilor cu stare generală alterată sau în faze avansate,datorită faptului că nutrienţii sunt absorbiţi uşor şi rapid,fără a supune la efort tubul digestiv.

Are rol antibiotic

Este antiseptică şi germicidă,fătă a putea înlocui remediile sau medicamentele cu efect ţintit antibiotic. Însă acţionează convergent cu ele şi susţine organismul slăbit de boală. Este recomandată şi copiilor.

Întăreşte imunitatea

O cură de o lună cu păstură tonificăorganismul şi creşte imunitatea. Se adminitrează dimineaţa şi seara o linguriţă de produs,circa 10-15 grame/zi. Se spune că pâine albinelor,consumată pe termen lung,este şi un elixir de viaţă lungă.

Contra reumatismului

Prin conţinutul său de acizi decanoic şi pantotenic,contribuie la ameliorearea simptomelor reumatismului. Are şi efect antialergic,micşorând producţia de histamină,şi este utilă şi în insuficienţa renală cronică.Recente

ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg
Painici cu usturoi Sursa foto shutterstock 85029145 jpg
carente jpg
Alimente inghetate jpg
clickpentrufemei (1) jpg
Tarta de vara Sursa foto shutterstock 2021914094 jpg
stres jpg
constipație jpg
Alimentele ultraprocesate jpg
Floarea de hartie este si remediu naturist Sursa foto Pixabay jpg
Legume cu usturoi Sursa foto shutterstock 1790228171 jpg
căldură foto  Shutterstock jpg
dulap cu haine jpg
Curățenia și ordinea de acasă nu au fost niciodată atât de simple jpg
Vrei sà scapi de mirosurile neplÃcute din bucÃtÃrie ta când gÃtesti Iatà câteva trucuri care te pot ajuta în acest sens (1) jpg