Picioare şi mâini mai mereu reci? Iată ce te poate ajuta!

1 72830 original jpg jpeg

Circulaţia deficitară a sângelui afectează întregul flux sangvin şi se manifestă, de obicei, la extremităţi. Asta nu înseamnă că suferi de boli grave, dar este un semn că trebuie să faci anumite modificări în stilul de viaţă.

Usturoi

Este un aliment cu o listă nesfârşită de beneficii pentru sănătate. Aceasta îmbunătăţeşte circulaţia sângelui,reduce tensiunea arterială şi previne acumularea de trombocite din sânge. Un studiu publicat în „Journal of Nutrition“,în 2006,arată că usturoiuleste extrem de benefic pentru sănătatea cardiovasculară. De asemenea,previne formarea depunerilor de plăci în artere,reducând astfel riscul de ateroscleroză.

Apă

Un aport adecvat de apă este esenţial pentru funcţionarea corectă a organismului. Hidratează întregul corp,stimulează digestia şi îmbunătăţeşte aprovizionarea cu substanţe nutritive la celule. Potrivit nutriţionistilor,un adult ar trebui să bea între 1,5 şi 2 litri de apă pe zi.

Ghimbir

Este un ingredient comun în bucătărie,care este extrem de benefic pentru stimularea circulaţiei sangvine. Consumul regulat de ghimbirprevine formarea de cheaguri de sânge în organism,reducând astfel riscul de boli cardiovasculare. Această rădăcină remarcabilă conţine gingerol,substanţă care are ca efect încălzirea organismului,şi,prin urmare,îmbunătăţeşte circulaţia sângelui.

Ardei iute

Conţine un ingredient activ numit capsaicină,care stimulează fluxul de sânge în tot corpul. Capsaicina întăreşte,de asemenea,pereţii arterelor şi a capilarelor. În plus,atenuează simptomele legate de circulaţia deficitară,cum sunt durerea,durerile de cap,picioarele reci şi senzaţiile de furnicături la nivelul picioarelor.

Ulei esenţiale de ghimbir,scorţişoară şi rozmarin

Uleiurile esenţiale au efect termogenic asupra corpului. Cu toate acestea,citeşte instrucţiunile de pe flacon înainte de a începe să le utilizezi.

Ulei de peşte

Este un ajutor de nădejdie în rezolvarea problemele de circulaţie. Şi asta pentru că elimină depunerile de grăsime de pe pereţii arterelor,ceea ce duce la circulaţia sangvină deficitară. În plus,uleiul de peşte creşte colesterolul bun din organism. Consumă ulei de peşte o dată pe săptămână.



Recente

femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg