Plante care stimulează fertilitatea

1 74193 original jpg jpeg

Când un cuplu se confruntă cu probleme de infertilitate, încearcă diferite tipuri de tratamente pentru a putea concepe un copil, ignorând eficienţa multor ajutoare din natură care pot stimula fertilitatea.

Mielăreaua

Cunoscut şi sub denumirea de fructul castităţii (Vitex agnus-castus),mielăreaua este un copac mediteranean,care conţine flavonoide şi terpenoide ajutând la echilibrarea hormonilor din organism,Mai mult,dacă ai menstruaţia neregulată sau ai probleme de ovulaţie din cauza unui dezechilibru hormonal,mielăreaua este un ajutor de nădejde.

Trifoiul roşu

Este o altă plantă comună folosită de secole pentru a spori ovulaţia. Trifoiul roşu este bogat în calciu,proteine şi vitamine din complexul B. Fitoterapeuţii recomandă consumul unei ceşti de  ceai de trifoi roşu zilnic. Aceştia avertizează însă că nu trebuie consumat înaintea procedurilor chirurgicale,pentru că subţiază sângele.

Extractul din cartofi sălbatici

În cartofii sălbatici se găseşte diosgenin,o substanţă care îmbunătăţeşte libidoul,sporeşte ovulaţia şi ameliorează simptomele menopauzei.

Rădăcină de Dong Quai

Dong Quai este o plantă chinezească,ce are un miros şi gust plăcut şi care este utilizată în ameliorarea unor probleme ale femeilor,cum sunt sindromul premenstrual,crampe menstruale şi simptomele menopauzei. În plus,planta este foarte eficientă în reglarea ovulaţiei.

Lemnul-dulce

Rădăcină de lemn dulce este folosită ca medicament într-o gamă largă de afecţiuni,cum sunt întărirea sistemului imunitar,reducerea inflamaţiei,protejează ficatul,reglează ovulaţiaşi echilibrează producţia hormonală în organism.

Florile de hamei

Originare din Europa şi Asia de Vest,florile de hamei sunt cunoscute pentru proprietăţile lor de a stimula fertilitatea. Folosite ca ingredient principal în producţiile de bere,acestea nu sunt recomandate femeilor care suferă de depresie.



Recente

ClickPentruFemei (1) (10) jpg
Ce simptome da boala streptococica  Sursa imagine shutterstock 2178458807 jpg
vinuri medicinale shutterstock 459282892 jpg
clickpentrufemei jpg
mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg