Prepară-ţi siropul care topeşte imediat grăsimea!

sirop jpeg

Cu această reţetă simplă şi rapidă de slăbire, din doar câteva ingrediente, poţi scăpa uşor, în mai puţin de o lună, de substanţele grase din organism. Acest sirop este uşor de făcut şi ajută la eliminarea grăsimilor din întregul organism.

Rădăcina de hrean are proprietăţi benefice pentru corpul nostru datorită conţinutului de vitamina C,calciu,potasiu,dar şi enzime şi fitohormoni. Poate fi consumată şi de persoanele care suferă de diabet,dar si de cele care ţin dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Ghimbirul are proprietatea de a reduce inflamaţiile din organism,îmbunătăţeşte digestia şi activează metabolismul. Astfel,se intensifică procesului de ardere a grăsimilor.

Cantitatea ridicată de vitamina C pe care o conţin lămâile are un efect antioxidant puternic,combate celulita,detoxifică şi împiedică retenţia de apă în organism şi ajută la reducerea senzaţiei de balonare.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

2 linguri de scorţişoară

4 linguri de miere

3 lămâi

130 g de hrean

2 cm de ghimbir

Mod de preparare

Spală şi rade hreanul şi ghimbirul şi amestecă-le bine. Apoi rade lămâile şi adaugă-le în amestec. Adaugă mierea şi scorţişoara. Apoi,mixează foarte bine. Combinaţia obţinută se pune într-un borcan şi se închide ermetic

Mod de administrare

Se ia o lingură din acest sirop dimineaţa şi seara. Trebuie să-l consumi timp de trei săptămâni pe stomacul gol.