Probleme cu pancreasul? Acest remediu stimulează refacerea lui!

ficat jpeg

Cu toate că este un organ vital, despre pancreas se discută prea puţin, în comparaţie cu inima, ficatul sau plămânii. Dacă ai probleme cu pancreasul, iată ce trebuie să faci!

Dacă ai probleme cu pancreasul, un remediu preparat din lămâi,usturoi şi pătrunjel îţi poate fi de mare ajutor.

Probleme cu pancreasul - Care sunt principalele roluri ale pancreasului

-Secretă în duoden lichid care conţine enzime digestive -Secretă hormonii insulină  şi glucagon,care reglează concentraţia sangvină a glucozei -Decretă în duoden cantităţi mari de bicarbonat de sodiu (substanţa chimică din praful de copt),care este necesar pentru neutralizarea acidului ce ajunge în duoden din stomac. Cea mai comună afecţiune care poate apărea este pancreatita acută ce poate fi produsă de calculi biliari,alcool în exces,diferite meidcamente sau anumite infecţii virale.

Printre simptomele care anunţă probleme cu pancreasul se numără durerea abdominală severă localizată în epigastru,tusea,stări de greaţă,vărsături şi,în unele cazuri,pul şi frecvenţă respiratorie crescute.

Pentru a preveni afectarea pancreasului,cât şi a apariţia diabetului,poţi consuma în mod constant un remediu preparat din ingrediente naturale,care stabilizează nivelul glicemiei,întăreşte sistemul imunitar şi distruge bacteriile şi virusurile din organism.

Cum se prepară remediul

Ai nevoie de:1 kg de lămâi,300 grame de pătrunjel,100 grame de usturoi

Mărunţeşte pătrunjelul,usturoiul şi lămâile cu tot cu coajă,după care depozitează-le pe toate într-un borcan care se închide ermetic. Amestecul se ţine la frigider 14 zile.

Probleme cu pancreasul - Cum se administrează remediul:

Din remediul preparat,se ia câte o linguriţă cu vârf cu 15 minute înaintea de masă,de trei ori pe zi. De asemenea,este recomandat să se consume şi un sfert de pahar de ceai preparat din frunze de căpşuni,merişoare sau afine.