Remedii naturale care combat respiraţia urât mirositoare

1 76880 original jpg jpeg

Halena sau respiraţia urât mirositoare poate fi provocată de diferiţi factori, dar principalii sunt igiena orală precară, alimentaţia sau infecţiile orale. Pentru că nu poţi să te speli pe dinţi după fiecare masă din zi, iată cum poţi combate mirosul neplăcut.

Bea mai multă apă

Apa este cel mai la îndemână remediu împotriva mirosului urât, deoarece apa va spăla toate bacteriile producătoare de miros şi resturile alimentare din gură. Apa nu trebuie înghiţită, ci doar clăteşte gura după ce ai mâncat.

Mănâncă legume

Morcovul şi castravetele sunt două legume care pot combate respiraţia urât mirositoare. Ele necesită mai mult timp pentru mestecare, ceea ce înseamnă că va curăţa toate bacteriile depuse pe gingii şi dinţi - ele sunt cele care cauzează în primul rând mirosul urât.

Mănâncă iaurt

Iaurtul este sursă bogată de probiotice, care sunt bacterii bune. Aşadar, mănâncă o ceaşcă de iaurt fără zahăr de două ori pe zi, timp de şase săptămâni, pentru a scăpa de respiraţia urât mirositoare.

Mestecă gumă fără zahăr

Guma de mestecat este nelipsită din geanta noastră. Ea este cel mai la îndemână remediu împotriva respiraţiei urât mirositoare. Mestecă o gumă (fără zahăr ) după fiecare masă, pentru a preveni depunerea bacteriilor în gură.

Ştiai că...?

Sucul de portocale, cafeaua şi brânza sunt principalele alimente responsabile de respiraţia urât mirositoare?

Credit foto: www.natural-health-journals.com