Remedii naturiste pentru cancer

1 71682 original jpg jpeg

Aceste tratamente alternative nu trebuie să înlocuiască tratamentele clasice, cum sunt chimioterapia sau radioterapia, ci doar să le completeze. Află care sunt remediile naturiste pentru cancer!

Un pas important pentru bolnavii de cancer este schimbarea alimentaţiei. Este esenţial să-şi echilibreze nivelul de pH al organismului,care duce la oxigenarea acestuia.

Remedii naturiste pentru cancer. Oţetul de mere

Este unul dintre cele mai bune leacuri naturiste pentru cancer. Proprietăţile sale terapeutice sunt cunoscute de mii de ani,fiind considerat cel mai puternic antibiotic natural. Mulţi dintre bolnavii de cancer au exces de substanţe toxice în organism,care în timp au dus la formarea celulelor canceroase. Oţetul de mere stimulează eliminarea substanţelor toxice şi omoară microbii care şi-au făcut loc în celulele organismului. În plus,stimulează refacerea florei intestinale.

Remedii naturiste pentru cancer. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu are rolul de a oxigena organismul,un pas important pentru înfrângerea temutei maladii. La fel ca şi oţetul de mere,omoară microbii din celule. Este folosit mai ales pentru detoxificarea organismului,fără a avea efecte adverse.

Remedii naturiste pentru cancer. Siropul de arţar

Un leac mai puţin cunoscut în ţara noastră,dar la fel de eficient. Celulele canceroase consumă de 15 ori mai multă glucoză decât celulele sănătoase şi din acest motiv bolnavii vor simţi tot mai des nevoia de a mânca ceva dulce. Combinat cu bicarbonatul de sodiu,el ajută celulele să absoarbă mai repede bicarbonatul şi astfel celulele canceroase vor fi distruse. Alternative mai sănătoase la siropul de arţar sunt mierea de manuka şi melasa neagră.

Cum se iau remediile

Amestecă o lingură de bicarbonat de sodiu cu două linguri de sirop de arţar şi o linguriţă de oţet de mere şi diluează într-un pahar cu apă. Bea pe stomacul gol timp de 4-5 săptămâni,după care fă o pauză de o lună. De asemenea,este important să ceri sfatul unui medic specialist înainte de a încerca aceste leacuri.Recente

shutterstock 1433984846 jpg
7 moduri mai putin stiute prin care iti protejezi rinichii Sursa foto shutterstock 1922026235 jpg
Tort de ciocolata cu cirese Sursa foto shutterstock 1459193222 jpg
femeie care nu slăbește sursa  Shutterstock jpg
casa bântuită foto  Shutterstock jpg
Pui souvlaki Sursa foto shutterstock 1145156660 jpg
rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau 1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg