Remediu natural care elimină colesterolul

slabire jpeg

Remediu natural care elimină colesterolul reprezinta o combinaţie de trei ingrediente care sunt foarte sănătoase şi destul de comune, care oferă multe beneficii pozitive asupra organismului.

Combinarea şi consumul zilnic al acestor trei ingrediente va distruge blocajele din artere şi te vor ajuta să elimini grăsimea până să ajungă în sânge. Este o băutură care constă din usturoi,lămâie şi ghimbir.Scopul principal al acestui elixir sunt tratarea şi prevenirea arterelor infundate,ateroscleroza. Reglează grăsimea arterială,previne corpul de oboseală,prin prevenirea şi tratamentul infecţiilor şi răcelilor,consolidarea intensă a sistemul imunitar,curăţarea ficatului şi îmbunătăţirea enzimelor hepatice,prevenind radicalii liberi din organism,care duc la apariţia de boli mai grave şi multe alte condiţii asociate cu boli ale inimii şi a sistemului circulator.Ştim că mirosul usturoiului este o problemă pentru multe persoane,dar în această reţetă mirosul lui nici nu se va simţi.

Iată cum prepari acest remediu natural care elimina colesterolul: Ingrediente:

-4 căţei de usturoi

-4 lămâi cu coajă

-o rădăcină mică de ghimbir sau două linguri de ghimbir pudră

-2 litri de apă

Mod de preparare remediu natural pentru colesterol:

Spală lămâia şi tai-o felii. Pune-le în blender,împreună cu usturoiul şi ghimbirul. Amestecă-le până obţii o pastă omogenă. Apoi,o răstorni într-o oală,torni cei doi litri de apă şi o pui la fiert. După ce începe să fiarbă,o îndepărtezi de la căldură şi o laşi să se răcească. Lichidul obţinut îl pui într-o sticlă de sticlă. Bea această băutură în fiecare zi,câte un pahar de 200 ml cu cel puţin 2 ore înainte de mese sau pe stomacul gol.

Combinaţia de lămâie şi apă,prin fierbere va neutraliza mirosul de usturoi. Înainte de fiecare consum trebuie să se agite sticla pentru a se amesteca lămâia şi usturoiul din partea de jos cu sucul.

Această băutură este excelentă pentru persoanele mai în vârstă,deoarece se restabileşte energia şi forţa,şi le întinereşte,îmbunătăţindu-le circulaţia sângelui.