Remediu tradiţional pentru astm, bronşită, tuse şi boli de plămâni

1 74679 original jpg jpeg

Acest remediu din ceapă roşie te ajută să scapi de astm, bronşită, tuse persistentă şi îmbunătăţeşte, de asemenea, starea generală de sănătate a plămânilor.

Mulţi oameni au diverse probleme cu plămânii,dintre care cele mai frecvente sunt astmul bronşic,bronşita şi diferite tipuri de tuse. Problemele pulmonare pot fi cauzate de diverse infecţii,alergii şi,desigur,fumatul.

Iată mai jos un remediu natural pentru a te ajuta să înlături aceste probleme de sănătate ale sistemului respirator. Acest remediu a fost folosit de bunicile noastre pentru o lungă perioadă de timp.

Ingrediente necesare:

Jumătate de kg de ceapă roşie

Jumătate de kg de zahăr brun

2 lămâi

1,5 l apă

7 linguri de miere ecologică

Mod de preparare:

Se pune zahărul brun într-un castron de metal,se adaugă vasul pe foc mediu şi se încălzeşte încet,în timp ce se amestecă în mod constant. Se lasă pe foc până când zahărul se închide la culoare.

Adaugă ceapa tocată anterior,căleşte-o uşor şi,după aceea,adaugă apa. Lasă amestecul să fiarbă moderat,până când apa se va evapora şi va rămâne doar o treime de compoziţie. Apoi se lasă amestecul să se răcească.

După ce se răceşte,se adaugă sucul de la ambele lămâi şi mierea şi se amestecă totul bine. Apoi,se strecoară de feliile de ceapă şi băutura rezultată se păstrează într-un borcan de sticlă.

Mod de administrare:

Este indicat să se consume o lingură din acest remediu înainte de fiecare masă,până când se epuizează întreaga compoziţie. Dacă este necesar,prepară un amestec nou şi repetă întreaga procedură până când starea de sănătate se va îmbunătăţi.