Remediu vechi pentru hipertensiunea arterială

1 71279 original jpg jpeg

Poporul Amish este cunoscut pentru modul de viaţă strict, unde tehnologia modernă şi medicina nu sunt incluse. Ei trăiesc în armonie cu natura şi se folosesc de remedii naturale pentru a trata multe boli.

Printre multe remedii tradiţionale,cea mai faimoasă şi puternică este această reţetă,care poate vindeca multe boli şi este cea care întăreşte în acelaşi timp şi sistemul imunitar.Este un remediu folosit de aceştia pentru a scade hipertensiunea arterială,dar şi colesterolul mărit,şi este preparat din ingrediente pe care le avem acasă. Trebuie luat doar 7 zile.

Hipertensiunea arterială în sine este o problemă,cu toate acestea,consecinţele pe care le produce în corp sunt chiar mai rele. Aceasta pune presiune inutilă asupra circulaţiei sângelui prin organe,cum sunt inima şi rinichii,arterele braţelor şi a picioarelor,care au ca rezultat consecinţe grave.

Reţeta remediului natural pentru hipertensiunea arterială şi colesterol mărit: Ai nevoie de:

-2 linguri de ghimbir ras

-un căţel de usturoi,tocat mărunt

-o lingură de oţet de mere

-o linguriţă de miere

-o lingură de suc de lămâie

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele în blender şi procesezi la viteză maximă timp de 30 de secunde. Apoi strecori amestecul,iar lichidul îl pui într-o sticlă de închizătoare etanş. Sticla se pune la frigider pentru 5 zile.

Cum se ia:

Consumă acest medicament de două ori pe zi. O lingură dimineaţa,înainte de micul dejun pe stomacul gol,şi unul înainte de cină. Primele rezultate le vei observa din cea de a treia zi şi vei fi uimită. Te vei simţi mult mai bine,ameţeala va dispărea,în timp ce energia este din ce în ce mai prezentă în organism. Acest lucru se va datora faptului că este redusă tensiunea arterială,dar şi colesterolul.