Remediul care combate toate tipurile de dureri

1 66278 original jpg jpeg

Îţi dezvăluim o băutură preparată din ingrediente naturale care are puternice efecte analgezice şi antiinflamatoare. Iată cum se prepară şi ce tipuri de dureri combate rapid.

Ingrediente necesare:

1 linguriţă de miere1 linguriţă de scorţişoară1/2 cană cu lapte de migdale2 linguriţe de ceai negru2 pahare cu apă2 linguriţe de turmeric pudră2 linguriţe de nucşoară măcinată2.5 cm de rădăcină de ghimbir,dată prin răzătoare 

Cum se prepară băutura

Într-un vas cu apă adaugă turmericul,ghimbirul,scorţiţoara şi nucşoara,după care pune amestecul pe foc 10 minute.

Apoi adaugă şi ceaiul negru şi mai lasă amestecul pe foc încă două minute.

La final,strecoară lichidul obţinut într-o cană. Adaugă laptele de migdale şi mierea,după ce s-a mai răcit.

Se bea cu înghiţituri mici,pe durata zilei.

Cum acţionează ingredientele folosite

reduce inflamaţiile şi distruge bacteriile din corp.

are puternice proprietăţi antiinflamatoare şi antioxidante. Este folosită pentru reducerea durerilor de spate şi a simptomelor artritei. Studii efectuate de-a lungul timpului arată că scorţişoara acţionează ca un analgezic şi reduce riscul apariţiei infarctului.

uşurează durerile de cap,dar şi pe cele musculare şi articulare. Aceste efecte benefice sunt date de salicină,un compus activ din laptele de migdale care este similar aspirinei.

previne deteriorarea musculaturii,uşurează durerile de cap,întăreşte vasele de sânge,îmbunătăţeşte funcţionarea tractului urinar şi combate afecţiunile digestive.

elimină toxinele de la nivelul rinichilor,protejează organismul împotriva mai multor tipuri de cancer,reduce tensiunea aterială,combate indigestia şi depresia.

combate crampele menstruale şi inflamaţiile.

Sursa:www.healthyfoodhouse.com.