Remediul tibetan pentru impotenţă

1 66091 original jpg jpeg

Suferi de boli de plămâni, impotenţă, hipertensiune arterială, reumatism ori gastrită? Pe lângă tratamentul recomandat de medic, noi ti-am pregatit si un remediul tibetan pentru impotenţă, vechi de 5000 de ani.

Această reţetă naturistă este benefică într-o gamă largă de afecţiuni şi a fost descoperită într-o mănăstire din Tibet. Pentru că este un leac foarte puternic,este indicat să-l încerci o dată la 5 ani.

Principalul ingredient din această reţetă este usturoiul,datorită proprietăţilor sale puternice antiseptice şi antivirale. Acesta conţine săruri minerale,inulină,microelemente,vitamine (A,B,PP,C) şi alcilină şi garlicină,substanţe cu puternic efect antibiotic.

Atenţie!Remediile cu usturoi nu sunt recomandate femeilor care alăptează,întrucât există riscul să schimbe gustul laptelui,provocând colici bebeluşului. Mai mult,şi cei care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să stea departe de aceste leacuri cu usturoi.

De ce ingrediente ai nevoie pentru acest remediu tibetan:

350 de grame de usturoi

200 ml de alcool sau rom în concentraţie de peste 95%

Info:Dacă foloseşti alcool,asigură-te că nu conţine metanol sau clorură de benzalconiu.

Cum se prepară remediul tibetan pentru impotenta:

Descojeşte şi spală usturoiul,pune-l întru-un recipient din sticlă,după care toarnă alcool sau rom. Închide vasul etanş şi lasă-l deoparte zece zile.

După această perioadă strecoară amestecul,iar apoi depozitează lichidul într-un recipient curat. Păstrează-l la frigider pentru câteva zile.

Cum utilizezi acest remediu tibetan pentru impotenta:

Cantitatea preparată din amestec vor fi suficiente pentru aproximativ 12 zile. Înainte de micul dejun,prânz şi cină,pune într-un pahar cu apă câteva picături din acest remediu tibetan şi bea poţiunea.

Ai grijă să foloseşti o picătură din remediul tibetan înainte de micul dejun,una înainte de prânz,şi două-trei înainte de cină.

Ce beneficii are leacul tibetan pentru impotenta

Acest remediu natural este extrem de puternic şi ajută în tratamentul impotenţei,sinuzitei,hipertensiunii arteriale,artritei,reumatismului,aterosclerozei,bolilor pulmonare,gastritei,hemoroizilor. Mai mult decât atât,remediul stimulează,de asemenea metabolismul,îmbunătăţeşte vederea şi auzul şi este extrem de eficient în procesul de pierdere în greutate.



Recente