Ridiche neagră tratament. Iată cum îţi îmbunătăţeşte sănătatea

ridiche neagră tratament jpeg

Ridiche neagră tratament. O poţi consuma frecvent în salate, pentru că are un gust special, sau poţi face preparate cu rol medicinal din ridiche neagră. Iată la ce o poţi folosi!

Leguma aceasta nu ar trebui să-ţi lipsească din casă,pentru că este o adevărată comoară din punct de vedere terapeutic. În trecut i se mai spunea şi „magia neagră“,pentru că acţiona cu adevărat magic când venea vorba despre anumite boli.

Conţine substanţe nutritive şi antioxidanţi (vitaminele B şi C,potasiu,fosfor,calciu,magneziu,cupru,seleniu,zinc şi mangan) şi are proprietăţi antimicrobiene şi antibacteriene.

Ridiche neagră tratament - Elimină toxinele din corp

Dacă te simţi obosită şi te constipi des,poate ar fi bine să faci o detoxifiere a organismului,pentru că un nivel mare de toxine slăbeşte sistemul imunitar. Iar ridichea neagră protejează şi întăreşte imunitatea,mai ales în sezonul rece.

Consumă cât mai multă ridiche neagră şi în acest fel previi şi formarea calculilor şi a infecţiilor renale.

Te poate ajuta să combaţi constipaţia şi indigestia

Fiind bogată în fibre,ridichea neagră este recomandată şi când vine vorba despre reglarea tranzitului intestinal,prevenind constipaţia,indigestia şi balonarea.

Ridiche neagră tratament - Bună în curele de slăbire

Dacă vrei să slăbeşti,ridichea neagră îţi poate fi un aliat de nădeje,mai ales că are un număr mic de calorii. În plus,ridichea neagră scade pofta de mâncare şi nevoia de a mânca dulce şi sărat.Recente