Sfaturi pentru a scăpa rapid de grăsimea de pe faţă

1 68836 original jpg jpeg

Din păcate, atunci când ai o faţă dolofană, oamenii îţi pun din start eticheta de “grăsuţă”, iar de cele mai multe ori singura cale de a scăpa de grăsimea de pe faţă este să ţii o cură de slăbire. Sau poţi să citeşti acest articol pentru a afla câteva sfaturi care te vor ajuta rapid.

1. Redu consumul de alcool

Unul dintre cele mai simple sfaturi pentru a scăpa de grăsimea de pe faţăeste să reduci consumul de alcool. Deşi poate fi vazută ca o veste proastă pentru cele care mai beau câte un pahar de vin după masă,trebuie să ştii că alcoolul este principalul vinovat pentru faţa roşie şi pufoasă. El provoacă deshidratare,care la rândul său conduce la retenţie de apă,şi conţine,de asemenea,o mulţime de calorii inutile,aşa că stai departe de alcool. Acesta va fi un start bun în lupta contra grăsimii de pe faţă.

2. Îmbunătăţeşte-ţi postura

O postură incorectă poate face ca faţa ta să pară mai grasă şi mai mare,subliniind bărbia dublă. Prin urmare,încearcă să faci exerciţii care îmbunătăţesc postura şi nu uita să stai mereu cu capul şi barbia sus şi să ţii umeri drepţi,mai ales atunci când stai la birou toată ziua.

3. Evită deshidratarea şi bea apă

Retenţia de apă este o cauză majoră de balonare,şi apare atunci când nu bei suficientă apă. Dacă nu consumi suficiente lichide,corpul tău crede că există un deficit de apă,aşa că începe să înmagazineze puţinul pe care i-l oferi. Un mod simplu de a combate acest efect este să te asiguri că bei minim doi litri de apă pe tot parcursul zilei,indiferent de sezon.

4. Consumă mai puţin zahăr şi sare

Zahărul şi sarea sunt şi ele răspunzătoare de grăsimile de pe faţă. Pentru a soluţiona problema trebuie să reduci aportul zilnic de zahăr rafinat şi de sare,şi să mănânci mai multe fructe şi legume. Asta va contribui la reducerea retenţiei de apă şi la îmbunătăţirea stării generale a pielii.

5. Renunţă la produsele de tip fast-food

Mâncarea de tip fast-food are,în general,un conţinut ridicat de grăsimi,astfel încât nu e de mirare că ai început să ai fălcuţe,dacă eşti amatoare de astfel de preparate.

6. Verifică aportul de calciu

Calciul ajută organismul să ardă grăsimile şi,de asemenea,ajută la reducerea retenţiei de apă. Asigură-te că incluzi suficient calciu în dieta ta,consumând multe legume cu frunze verzi şi produse lactate cu puţine grăsimi.