Sfaturi pentru un păr gri de invidiat

În ultimii ani, părul gri s-a numărat printre tendințele cele mai apreciate în materie de nuanțe ale părului.

image

Până acum ceva timp, părul gri era acoperit imediat ce apărea, deoarece era considerat un semn al îmbătrânirii. Femeile evitau să își expună aceste fire de păr, apelând la o vopsea care să salveze situația.

Lucrurile s-au schimbat destul de mult de atunci, în prezent tot mai multe femei râvnind la o nuanță perfectă de gri cenușiu sau ușor metalic. Popularitatea acestui trend a crescut și cu ajutorul rețelelor de socializare, având ca inspirație multe persoane de genul feminin care au reușit să modifice perspectiva acestui semn al îmbătrânirii. Până și femeile tinere au ajuns să abordeze acest look, având de-a face cu o nuanță șic, modernă, ce emană siguranță, eleganță și rafinament. 

Potrivite în principal pentru tonurile reci, nuanțele de blond gri și alb arată grozav indiferent de culoarea ochilor. Spre exemplu, pentru un ten deschis se pot adopta nuanțe de blond gri deschis, în timp ce pentru tenurile mai închise se potrivesc nuanțe închise de blond gri cenușiu.

Pentru a ajunge la nuanța perfectă, va trebui să ții cont de următoarele aspecte:

  • Pentru o nuanță deosebită, va trebui să îți decolorezi părul până vei ajunge la un blond mediu spre deschis. Poți apela după decolorarea părului la o mască colorantă gri, o vopsea semipermanenta gri sau la o culoare permanentă dacă îți dorești rezultate de lungă durată. 
  • Rutina de îngrijire a părului trebuie să conțină neapărat un șampon, un balsam, o mască, un ulei și o cremă leave-on dedicate părului vopsit. Dacă vei alege astfel de produse, vei ajuta la menținerea pigmentului în firul de păr și te vei putea bucura mai mult timp de nuanța ta. De asemenea, poți opta și pentru un șampon nuanțator care atenuează tenta gălbuie și îți oferă o strălucire naturală și uniformă. 

Acordă o atenție desăvârșită întreținerii părului tău și vei avea un look care va atrage toate privirile.



Recente