Slăbeşte cu seminţe crude!

1 69069 original jpg jpeg

Dacă îţi plac seminţele şi ai vrea să le consumi mai des sau să le adaugi în salată, dar ţi-e frică să nu te îngraşi deoarece au multe calorii, nu este cazul să te îngrijorezi. Am descoperit că unele dintre ele sunt chiar recomandate în curele de slăbire!

Seminţe de susan

Pentru un somn liniştit,odihnitor şi zile fără stres,consumă seminţe de susan! Acestea sunt extreme de utile şi în dietele alimentare deoarece accelerează arderea grăsimilor şi taie pofta de dulce.

Seminţe de in

Aceste seminţe luptă împotriva cancerului de sân şi sunt ideale pentru combaterea durerilor de capşi celor menstruale. Seminţele de in sunt bogate în fibre,vitamine şi minerale. Consumând aceste seminţe,pielea va deveni mai strălucitoare şi mai frumoasă.

Seminţe de chia

Dacă vrei să ai oase puternice şi energie pe toată durata zilei,e indicat să consumi la micul dejun seminţe de chia. Sunt bogate în antioxidanţi,fibre,grăsimi sănătoase,omega 3,magneziu,fosfor,potasiu şi vitaminele B1,B3,B12. În cazul în care nu îţi plac crude,poţi să-ţi prepari o budincă delicioasă din ele.

Seminţe de dovleac

Pe lângă seminţele de chia,şi cele de dovleacîţi dau un plus de energie si menţin un aspect sănătos al pielii datorită vitaminei A! Seminţele conţin o cantitate ridicată de magneziu,ce ajută la creşterea firelor de păr şi reglează nivelul colesterolului.

Seminţe de mac

Foarte bogate în fosfor,seminţele de mac sunt folosite cu succes împotriva osteoporozei! Pe lângă acest beneficiu,ele contribuie şi la îmbunătăţirea memoriei şi a capacităţii de concentrare. Dacă îţi doresti o inimă sănătoasă,adaugă în dieta zilnică şi aceste seminţe-minune.



Recente

femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg