SPA la tine acasă. Cum să te relaxezi după o zi plină

În ritmul agitat al vieții moderne, găsirea unor momente de relaxare și răsfăț este esențială pentru menținerea echilibrului mental și fizic.

image

Nimic nu se compară cu un mic SPA improvizat în confortul propriei case, unde te poți destinde după o zi plină. Transformarea casei tale într-o oază de liniște nu necesită investiții majore, ci doar câteva trucuri simple care te vor ajuta să îți creezi propriul sanctuar de relaxare.

Iată așadar ce poți face dacă vrei să te bucuri de un moment SPA în confortul propriei locuințe:

Achiziționează o cadă nouă

Și nu orice cadă! Alege mai degrabă dintr-o gamă de căzi spațioase, realizate din materiale de calitate care îți asigură tot confortul. De asemenea, sunt de preferat căzile cu funcții inteligente precum iluminarea LED. Cele freestanding se remarcă în tendințele în materie de home & deco ale acestui sezon. Poziționează cada lângă fereastră, mai ales dacă ai o priveliște de care poți bucura atunci când faci o baie relaxantă. Adaugă săruri de baie, gel de duș spumant sau uleiuri esențiale pentru a transforma o simplă baie într-o adevărată experiență SPA. Asigură-te că ai la îndemână și câteva lumânări parfumate sau lămpi cu lumină difuză pentru a crea un ambient plăcut.

Cumpără produse de îngrijire profesionale

O altă modalitate prin care îți poți transforma casa într-un SPA este să te răsfeți cu produse de îngrijire de calitate. În timp ce faci baie, poți să îți aplici o mască facială și una pentru păr, ca să te bucuri de un tratament SPA complet. Pentru corp, alege un scrub delicat care să catifeleze pielea. La final, aplică o loțiune sau un ulei hidratant și masează până intră în piele.

Include în rutina ta și un aparat pentru masaj

O sesiune SPA nu este completă fără un masaj relaxant. Pe piață există o mulțime de aparate speciale pentru masaj facial și corporal care stimulează circulația sangvină și îmbunătățesc aspectul pielii. Aparatele de masaj facial ajută la tonifierea și revitalizarea pielii, dar creează și o experiență senzorială unică care îndepărtează stresul. De la un simplu gua sha și până la dispozitive electronice, ai cu siguranță de unde alege. Dacă nu știi ce să cumperi, consultă opțiunile prezentate de Independent.co.uk.