Superbăutura care topeşte grăsimile din sânge. Din ce se prepară

1 65773 original jpg jpeg

Grăsimile în exces din sânge pot duce la apariţia problemelor cardiovasculare, cea mai frecventă fiind ateroscleroza. Această afecţiune duce la întărirea şi îngustarea arterelor, reducând fluxul sangvin către inimă. Din fericire, ai la îndemână superbăutura care topeşte grăsimile din sânge.

Pentru a preveni apariţia aterosclerozei şi afectarea inimii,este necesar să ţii sub control nivelul grăsimilor din sânge. Dacă ai colesterolul mărit sau nivelul lipidelor sau al trigliceridelor este peste limita maximă,consumă o băutură preparată din ingrediente naturale care promite reducerea grăsimilor din sânge.  

Ingrediente necesare pentru superbăutura care topeşte grăsimile din sânge

Ai nevoie de:4 căţei de usturoi,4 lămâi,1 rădăcină de ghimbir cât mai mică şi 2 litri de apă plată.

Cum se prepară superbăutura care topeşte grăsimile din sânge

Curăţă căţeii de

şi taie-i în bucăţele,apoi spală bine lămâile şi taie-le felii,cu tot cu coajă. Acelaşi lucru trebuie să faci şi cu rădăcina de ghimbir.

Ingredientele se amestecă bine într-un blender,după care într-un vas din metal,toarnă 2 litri de apă şi adaugă amestecul preparat. Ţine compoziţia pe foc până începe să fiarbă,după care îndepărteaz-o de pe foc şi las-o să se răcească. La final,strecoară băutura şi depoziteaz-o în recipiente din sticlă,închise la culoare.

f16a4709cf0c7711a68dc2598a6aa68c jpg jpeg

Cum se administrează

Se bea câte 200 de ml din superbăutura care topeşte grăsimile din sânge înainte de fiecare masă principală. Tratamentul durează 3 săptămâni,după care se face o pauză de o săptămână şi se repetă analizele la sânge. Dacă nivelul grăsimilor a scăzut în mod considerabil,se recomandă urmarea tratamentului doar câte o săptămână,până când colesterolul,lipidele şi trigliceridele revin la normal.

Trigliceride crescute - ce e de făcut