Tratament natural împotriva căderii părului

1 78176 original jpg jpeg

Pierderea firelor de păr poate fi simptomul unei podoabe capilare slabe sau prezenţa unor deficienţe nutritive în organism. Şi, pentru că este o problemă cu care se confruntă tot mai mulţi oameni, găsirea unei soluţii este necesară.

Este normal să îţi cadă în jur de 100 de fire de păr zilnic. Cu toate acestea, este recomandat să iei măsuri de precauţie înainte ca pierderea părului să devină o problemă severă. Eficiente în aceste caz sunt tratamentele naturale. Ingredientele folosite conţin substanţe nutritive care hrănesc scalpul şi întăresc firul de la rădăcină. 

Unul dintre cel mai eficient tratament este pe bază de apă de nucă de cocos şi lămâie. Este cunoscut pentru beneficiile pe care le are asupra sănătăţii părului. Combinarea apei de nucă de cocos cu sucul de lămâie reprezintă un tratament complet împotriva pierderii firelor de păr, conţine o cantitate importantă de substanţe nutritive şi hidratează podoaba capilară de la rădăcină.

Este soluţia 100% naturală pentru problemele comune ale părului, nu are efecte negative şi nici nu modifică pH-ul.  Ingredientele folosite au o concentraţie ridicată de vitamine, minerale şi aminoacizi esenţiali. Împreună, întăresc firul de păr şi previn uscarea sau ruperea.

Cum prepari tratamentul împotriva căderii părului

Ai nevoie de:

-    250 ml apă de nucă de cocos

-    sucul de la o lămâie

Mod de preparare:

Amestecă apa de nucă de cocos cu sucul de lămâie. Pune soluţia obţinută într-o sticlă cu pulverizator. Mod de aplicare:

Mai întâi, piaptănă părul şi separă-l în mai multe părţi. Pulverizează amestecul obţinut pe păr, începând de la rădăcină şi apoi masează scalpul cu degetele. Lasă tratamentul să acţioneze şi să fie absorbit de pielea capului.

Repetă tratamentul de două-trei ori pe săptămână. El nu trebuie lăsat să acţioneze mai mult de 40 de minute. Rezultatele apar după mai multe aplicări.

Important:

Folosirea constantă a tratamentului te ajută să combaţi problema, dar în acelaşi timp trebuie să adopţi o dietă echilibrată. Mănâncă alimente bogate în antioxidanţi şi aminoacizi esenţiali. În plus, renunţă la produsele folosite pentru îngrijirea părului pe bază de substanţe chimice. Optează în schimb pentru ele naturale. Sunt mult mai eficiente şi oferă rezultatele dorite.