Tratamente naturiste. 6 remedii naturale ÎMPOTRIVA CĂDERII PĂRULUI

1 68511 original jpg jpeg

Poţi opri căderea părului cu ajutorul unor tratamente naturiste? Se pare că da! Cel puţin 6 tratamente naturiste şi-au dovedit până acum eficienţa.

Căderea părului este un fenomen biologic normal,prin care podoaba capilară se regenerează. Când acest fenomen ia amploare,ajungând să pierdem mai mult de 30-40 de fire de păr zilnic,ne confruntăm cu o problemă.

Căderea excesivă a părului are cauze multiple,însă,principalul motiv este reprezentat,în majoritatea cazurilor,de stres.

Tratamentele naturiste împotriva căderii părului au constituit dintotdeauna o temă de interes,încă din Egiptul antic,când femeile făceau diferite amestecuri din plante,miere şi chiar grăsimi animale pentru a preveni şi trata această problemă.

Vă prezentăm câteva remedii-minune împotriva căderii părului,a căror eficienţă este dovedită prin studii ştiinţifice şi care vă vor ajuta să vă bucuraţi de un păr bogat şi sănătos. Avantajele acestor tratamente naturale constau în faptul că dau rezultate foarte bune,nu au efecte secundare şi se prepară relativ simplu,cu ingrediente la îndemâna oricui. 

1. Mască revigorantă pe bază de gălbenuş de ou şi ulei de măsline

Este nevoie de două linguri cu ulei de măsline,un gălbenuş de ou şi câteva picături de zeamă de lămâie. Amestecaţi bine ingredientele până se omogenizează şi aplicaţi pasta obţinută pe părul curat. Acoperiţi cu o cască de baie şi lăsaţi să acţioneze 45 de minute. La final spălaţi bine părul cu şampon.

2. Ulei de ricin

.....................