Trusa familiei tale pentru răceală şi gripă de la Click! te apără de boli iarna asta

1 55468 original jpg jpeg

Tu ştii cum să te fereşti de răceală şi gripă? Dacă nu-ţi iei toate măsurile de precauţie şi nu ai grijă să pregăteşti cele mai eficiente „arme” contra bolii, aceasta te poate răpune.

Ziarul Click! îţi dă soluţia salvatoare:trusa familiei tale pentru răceală şi gripă,cu 5 produse Pronatura la numai 34,99 lei!

Este vorba despre:

-          ceai pentru răceală şi gripă(20 de pliculeţe),din ingrediente atent selecţionate,care reduc durerea de cap şi durerile musculare

-          capsule pentru răceală şi gripă(10 capsule). Cu ajutorul lor vei putea scăpa mai uşor de febră şi te vei vindeca mai repede.

-          sirop răceală şi gripă forte(100 ml). Reduce perioadele de refacere în urma perioadei gripale şi stimulează apărarea organismului.

-          spray nazal Nazomer(30 ml). Soluţie pe bază de apă de mare filtrată microbiologic,care creşte imunitatea locală şi favorizează eliberarea căilor repiratorii,uşurând respiraţia.

-          sare de baie(100 ml). O formulă unică,din combinaţia sare,extracte din plante şi uleiuri naturale. Te vei simţi „ca nou” după ce faci o baie de 15 minute!

Ziarul Click! a obţinut cele mai bune preţuri pentru ca sănătatea ta să fie pe primul loc! Economisiţi astfel 15 lei,bani pe care i-aţi plăti în plus dacă aţi cumpăra aceste produse din magazine sau de pe Internet.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi trusa şi o vei primi chiar la tine acasă. Cum trebuie să procedezi? Sună la numerele de telefon 0318.603.429 şi 0318.603.430,lasă comanda ta,împreună cu datele pe care ţi le va cere operatorul telefonic sau trimite-ne numele si numarul de telefon la adresa de e-mail comanda@click.rosi vei fi contactat in cel mai scurt timp de operatorul nostru pentru inregistrarea comenzii.

Vei primi pachetul la tine acasă,livrat de Urgent Curier. Transportul este gratuit,în limita celor 5630 de locaţii acoperite de firmă.Recente

mamă alergică la copil  sursa   Shutterstock jpg
planta de gradina iarna jpg
Bebelus care plange  jpg
vitamina D jpg
Filme de Craciun de evitat cand esti cu copiii  Sursa imagine shutterstock 1868925283 jpg
sampon uscat profesional xpertbeauty jpg
manichiura oja semipermanenta jpg
cadou oferit de femeie jpg
Esti friguros Afla care sunt cele mai bune alimente în sezonul rece  Sursa imagine Pixabay jpg
alimente congelate  jpg
Ce să faci și ce să nu faci înainte de programarea la medic  jpg
shutterstock 1494529091 jpg
model anul 2021  sursa   Instagram jpg
close up beautiful woman wearing necklace pearl bracelet jpg
exercitii pentru posterior shutterstock 481861576 jpg
Planifica ti vacanta de vara din timp jpg
curatenie jpg
Insula Queimada, din Brazilia jpg
foto  jpg
Ce stiluri de design interior sunt in tendinte pentru amenajarea bucatariei jpg