Uleiul din seminţe de cânepă, minunea din farfurie

1 66390 original jpg jpeg

Nu foarte popular, uleiul extravirgin din seminţe de cânepă are o mulţime de proprietăţi terapeutice şi aduce organismului o serie de beneficii. Iată câteva motive pentru care ar trebui să folosim la gătit acest ulei.

Bogat în acizi graşi esenţiali polinesaturaţi Omega 3 şi Omega 6,uleiul din seminţe de cânepă are,oarecum,gust de nucă şi poate fi adăugat în salate,paste,orez sau la preparatele din peşte.

Creşte imunitatea

„Acest tip de ulei poate spori reacţia sistemului imunitar,în acest mod fiind prevenite o serie de boli şi ajută în tratarea unor dezechilibre metabolice. În plus,are şi proprietatea de a contribui la tratarea unor afecţiuni dermatologice. ”,explică dr. Laurenţiu Luca,directorul Clinicii PULS. Inamicul colesterolului Uleiul extravirgin din seminţe de cânepă previne apariţia bolilor cardiovasculare pentru că are proprietatea de a reduce nivelul colesterolului şi al trigliceridelor şi de a regla tensiunea arterială. Există anumite studii clinice care au dovedit că bolile astmatice,afecţiunile respiratorii şi patologiile gastrointestinale pot fi vindecate cu ajutorul acestui ulei.

Descoperă beneficiile uleiului din seminţe de cânepă AICI



Recente

rochii elegante jpg
Regina Victoria – secvențe jpeg
menopauza jpg
Tort cu mousse de capsuni  Sursa foto shutterstock 1438016888 jpg
pierderi de memorie jpg
Ce se intampla daca mananci oua in fiecare zi  Sursa foto shutterstock 714691903 jpg
Musaca greceasca  Sursa foto shutterstock 271634957 jpg
featured image (1) (1) (1) jpg
dormitor, usa deschisa jpg
femeie zambeste jpg
cum alegi parfumul pentru partenerul tau  1068861017 jpg
Cobbler cu capsuni  sursa foto shutterstock 1762492469 jpg
Exercitii subtierea taliei  Sursa foto shutterstock 2165962403 jpg
obezitate jpg
femeie care se tunde  sursa   Shutterstock jpg
Intepatura de albine  jpg
azil de batrani png
apa termala femeie zambind jpg
Cartofi noi cu pui la cuptor  Sursa foto shutterstock 1068893642 jpg
freepik com 2 jpg