Usturoi şi miere pe stomacul gol. Ce se întâmplă dacă le mănânci?
Usturoiul este unul dintre cele mai populare alimente. Pe lângă aroma sa unică, acesta este incredibil de eficient în tratarea diferitelor probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat crud. Iată de ce e bine să mănânci usturoi şi miere pe stomacul gol.
Usturoi şi miere pe stomacul gol, o combinaţie excelentă
Usturoiul este considerat a fi capabil să prevină şi să trateze toate bolile, în special ateroscleroza, infarctul miocardic,bolile de inimă. Totodată, poate scădea nivelul de colesterol şi a tensiunii arteriale mari.
El poate trata, de asemenea, afecţiuni minore, cum sunt muşcăturile de insecte, răceala, gripa,febra fânului, infecţiile fungice şi diareea călătorului. Mai mult,el controlează eficient simptomele diabetului,a prostatei mărite şi a osteoartritei. În plus, capacitatea sa de a elimina toxinele şi de a întări imunitatea sunt unele dintre proprietăţile sale cele mai importante. În combinaţie cu ghimbir şi ceapă, usturoiul detoxifică organismul după chimioterapie.
Combină usturoiul cu mierea!
Pentru rezultate optime, mănâncă usturoi şi miere pe stomacul gol. Utilizează usturoi crud,deoarece căldura elimină alicina,ingredientul activ. Trebuie pur şi simplu să-l zdrobeşti şi să-l tai felii,după care să-l laşi deoparte 15 minute şi apoi consumat pe stomacul gol,înainte de a bea sau de a mânca ceva.
Pentru întărirea imunităţii, consumă-l regulat cu miere.
Usturoi şi miere pe stomacul gol - Iată cum să prepari amestecul!
Ia 2-3 căţei de usturoi, toacă-i mărunt şi adaugă o lingură de miere. Consumă remedial în fiecare zi şi astfel îţi vei spori nivelul de energie.
Reţetă antigripă
Următorul tonic întâreşte imunitatea,previne şi calmează durere în gât,tratează gripa şi ameliorează simptomele răcelii. Aşa îl pregăteşti!
Usturoi şi miere pe stomacul gol - Ai nevoie de:
5 căţei de usturoi,tocat
1 lingură de ghimbir,tocat
oţet de mere
1 lămâie,stoarsă
2 ardei roşu iuţi,tocat
Usturoi şi miere pe stomacul gol - Mod de preparare:
Dacă ai pielea sensibilă,foloseşte mănuşi când prepari acest tonic,întrucât uleiurile naturale ale ingredientelor pot duce la arsuri sau erupţii cutanate. Pune într-un borcan de 350-500 ml ceapa tăiată într-un singur strat,apoi usturoiul tocat în alt strat,iar la final ardeii cu seminţe. În continuare,adaugă ghimbiulr,toarnă sucul de lămâie şi oţetul de mere. Închide etanş borcanul şi depozitează-l în cămară. Consumă preparatul regulat pentru a preveni sau ameliora gripa.