Usturoi şi miere pe stomacul gol. Ce se întâmplă dacă le mănânci?

usturoi şi miere pe stomacul gol jpeg

Usturoiul este unul dintre cele mai populare alimente. Pe lângă aroma sa unică, acesta este incredibil de eficient în tratarea diferitelor probleme de sănătate, mai ales dacă este consumat crud. Iată de ce e bine să mănânci usturoi şi miere pe stomacul gol.

Usturoi şi miere pe stomacul gol, o combinaţie excelentă

Usturoiul este considerat a fi capabil să prevină şi să trateze toate bolile, în special ateroscleroza, infarctul miocardic,bolile de inimă. Totodată, poate scădea nivelul de colesterol şi a tensiunii arteriale mari.

El poate trata, de asemenea, afecţiuni minore, cum sunt muşcăturile de insecte, răceala, gripa,febra fânului, infecţiile fungice şi diareea călătorului. Mai mult,el controlează eficient simptomele diabetului,a prostatei mărite şi a osteoartritei. În plus, capacitatea sa de a elimina toxinele şi de a întări imunitatea sunt unele dintre proprietăţile sale cele mai importante. În combinaţie cu ghimbir şi ceapă, usturoiul detoxifică organismul după chimioterapie.

Combină usturoiul cu mierea!

Pentru rezultate optime, mănâncă usturoi şi miere pe stomacul gol. Utilizează usturoi crud,deoarece căldura elimină alicina,ingredientul activ. Trebuie pur şi simplu să-l zdrobeşti şi să-l tai felii,după care să-l laşi deoparte 15 minute şi apoi consumat pe stomacul gol,înainte de a bea sau de a mânca ceva.

Pentru întărirea imunităţii, consumă-l regulat cu miere.

Usturoi şi miere pe stomacul gol - Iată cum să prepari amestecul!

Ia 2-3 căţei de usturoi, toacă-i mărunt şi adaugă o lingură de miere. Consumă remedial în fiecare zi şi astfel îţi vei spori nivelul de energie.

Reţetă antigripă

Următorul tonic întâreşte imunitatea,previne şi calmează durere în gât,tratează gripa şi ameliorează simptomele răcelii. Aşa îl pregăteşti!

Usturoi şi miere pe stomacul gol - Ai nevoie de:

5 căţei de usturoi,tocat

1 lingură de ghimbir,tocat

oţet de mere

1 lămâie,stoarsă

2 ardei roşu iuţi,tocat

Usturoi şi miere pe stomacul gol - Mod de preparare:

Dacă ai pielea sensibilă,foloseşte mănuşi când prepari acest tonic,întrucât uleiurile naturale ale ingredientelor pot duce la arsuri sau erupţii cutanate. Pune într-un borcan de 350-500 ml ceapa tăiată într-un singur strat,apoi usturoiul tocat în alt strat,iar la final ardeii cu seminţe. În continuare,adaugă ghimbiulr,toarnă sucul de lămâie şi oţetul de mere. Închide etanş borcanul şi depozitează-l în cămară. Consumă preparatul regulat pentru a preveni sau ameliora gripa.



Recente

Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg
femeie care mănâncă salată  foto   Shutterstock jpg
Oua umplute  Sursa foto shutterstock 1936397476 jpg
pasca fara aluat reteta selgros jpg
Cozonac cu nuca si stafide  Sursa foto shutterstock 257974991 jpg
Cele mai bune cereale pentru micul dejun  Sursa foto shutterstock 429528310 jpg
Curatenie de Paste jpg
sRGB 24 SU1 PR LINEN LDIV 01 6246 online jpg
Cum poți compune o ținută rock, dar extrem de feminină jpg
torturi jpg
shutterstock 239166247 jpg
Cheesecake cu visine  Sursa foto shutterstock 257497624 jpg
menstruatie jpg
mătuşă jpg
medic  foto   Shutterstock jpg
Paste cu sos pesto  Sursa foto shutterstock 156789950 jpg