Marijuana, secretul orgasmului la femei? Ce spune un nou studiu

O nouă cercetare, realizată pe sute de oameni, vine cu vești bune pentru femei, care pot atinge culmea plăcerii dacă-și schimbă puțin rutina între așternuturi...

image

Se pare că, în mod obișnuit, mai puțin de 50% dintre femei au orgasm în timpul unui raport intim, așadar situația se poate îmbunătăți destul de mult pentru reprezentantele sexului frumos. Ce au de făcut? Să se apuce cumva de luat droguri?  

Un nou studiu a ajuns la concluzia că femeile care fumează marijuana sau care se masturbează înainte de-a face sex au șanse crescute să aibă orgasm atunci când se află, în ipostaze intime, cu partenerul lor.

Cercetătorii din Carolina de Nord, SUA, explică asemenea rezultat prin simplul fapt că se obține un nivel crescut de relaxare atunci când se folosește marijuana sau când se obține plăcerea prin mijloace propriii. Iar acea relaxare poate aduce cu ea o dorință semnificativ mai mare decât de obicei. Mai mult, acest drog care este legal în anumite părți ale globului, în interes medicinal, poate trata și disfuncțiile sexuale, nu numai timiditatea.

În urma studiului realizat de americani, s-a constatat că peste 70% dintre participanți – atât femei, cât și bărbați – au avut parte de o satisfacție sexuală crescută după consumul de canabis. Relaxarea celor prezenți la studiu e posibilă datorită unei componente active a canabisului, denumite THC, care este semănătoare cu o substanță chimică din creierul uman care funcționează ca un neurotransmițător.

Acest neurotranmițător afectează acele zone ale creierului care influențează plăcerea, memoria, concentrarea, mișcarea și percepția timpului. Datorită unei structuri asemănătoare, THC este recunoscut de organismul uman și poate, astfel, influența comunicarea din creier.

„În timp ce bărbații, în proporție de peste 90%, au orgasm în timpul actului sexual, mai puțin de 50% dintre femei au astfel de experiență în timpul relațiilor intime. Și numai 6% dintre femei au orgasm de fiecare dată când întrețin relații sexuale”, au dezvăluit cercetătorii preocupați de subiect.

În cadrul studiului, s-a constat și că marijuana crește puterea simțurilor. Astfel, atingerea, gustul și mirosul sunt mai pregnante în timpul actului sexual datorită impactului pe care canabisul îl are asupra corpului uman.

Participanții au fost interogați și cu privire la masturbare. Au fost întrebați dacă fac acest lucru și ce se întâmplă dacă folosesc canabis înainte de a-și oferi singuri plăcere. Aproape 88% au recunoscut că se masturbează și 62% dintre ei au simțit un orgasm mult mai puternic după ce au fumat marijuana.

Concluzia este că relaxarea a permis și dezinhibarea participanților la studiu, lucru care a contribuit din plin la obținerea unui orgasm foarte puternic.

Foto - ShutterstockRecente

Tocuri jpg
pahar cu apa jpg
Ratatouille Sursa foto shutterstock 1664054827 jpg
shutterstock 1836252643 jpg
Suleiman Magnificul, lalele foto  Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (4) (6) jpg
avion sursa  Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
Prajitura cu mere Sursa foto shutterstock 376258168 jpg
Grup de drumeti langa lac JPG
40 de ani jpg
Pensule machiaj jpg
Supa de linte Sursa foto shutterstock 309501530 jpg
Ce sa nu faci cand ai buzele crapate Sursa foto shutterstock 1846727497 jpg
manichiura 3D 2023 shutterstock 1720295548 jpg
canapea si flori shutterstock 204510988 jpg
cadouri de casa noua shutterstock 755663365 jpg
Mituri despre igiena feminina Sursa foto shutterstock 1254137329 jpg
Mancare fructe bautura jpg
Curatenia d eprimavara Sfaturi utile 624621179 jpg