Mic dejun la pat? O fi romantic, dar și periculos!

Doctorul Sam din Singapore și-a înspăimântat urmăritorii de pe TikTok când le-a spus ce li se poate întâmpla dacă se cuibăresc în pat cu o farfurie în brațe și își consumă gustarea acolo.

image

Medicul devenit deja faimos pe TikTok adoră poveștile medicale horror, motiv pentru care le spune câte una tuturor celor care îndrăznesc să-l asculte. Dr. Sam susține că gândacii sunt atrași de mirosul pe care-l are ceara noastră din ureche și că insectele de-abia așteaptă să se cuibărească într-un mediu cald și umed, cum este în canalul nostru auditiv. Bun, dar ce legătură are micul dejun servit la pat de partenerul nostru romantic?

Ei bine, acești gândăcei au nevoie de o singură atracție ca să-și facă prezența – mâncare. Sunt de-ajuns câteva firimituri pentru că insectele să dea buzna în dormitorul tău! Dacă mănânci în pat, sunt suficiente câteva resturi de mâncare ca să te trezești cu o invazie de gândaci la tine acasă!      

„Gândacii folosesc firimiturile ca cel mai bun motiv din lume pentru a începe să-și facă prezența pe timpul nopții”, a explicat medicul, care a povestit și cazul unui bărbat de 24 de ani din China, care avea nu mai puțin de 10 gândaci care trăiau la el în ureche!

„Tânărul avea obiceiul de a-și lăsa resturile de cină lângă pat, iar, într-una dintre nopți, s-a trezit cu o durere scuțită în ureche. Când familia lui s-a uitat în urechea omului, au fost îngroziți să descopere fața un gândăcel, care se uita mirat la ei. Acei gândaci făceau multe stricăciuni acolo, pentru că se deplasau și zgâriau canalul auditiv al bărbatului”, a continuat medicul să explice.

În asemenea caz îngrozitor, trebuie apelat imediat la specialiști, nu trebuie să încerci să scoți tu gândăcelul, pentru că poți face mai mult rău decât bine. Numai medicul poate ajuta cu adevărat chiar și atunci când insecta cu pricina a apucat să-și formeze o familie întreagă în canalul auditiv al omului.  

„O să dorm cu dopuri în urechi de acum înainte!”, a spus o femeie care a ascultat ce a avut doctorul Sam de spus pe TikTok și s-a îngrozit de povestea lui. „Să-mi mai spună cineva că, atunci când dorm, nu trebuie să-mi mai trag pătura peste cap!”, a adăugat alt comentator. „Mie mi-a intrat o musculiță în ureche când aveam 6 ani și mi-a cauzat multă durere”, a dezvăluit altcineva pe canalul de TikTok al medicului Sam din Singapore.

Concluzia e că micul dejun servit la pat nu e recomantat decât pentru a adăuga puțin romantism în viața ta și-a partenerului tău, atât, în rest… nu prea face bine sănătății fizice, din câte vedem!...

foto - Shutterstock



Recente

polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg
Prajitura poloneza  Sursa foto shutterstock 1935242111 jpg
clickpentrufemei ro jpg
femeie în casă  foto   Shutterstock jpg
Deshidratare jpg
femeie ca o regină foto   Shutterstock jpg
mască de față  foto   Shutterstock jpg
Ginkgo biloba  Sursa foto shutterstock 1767278624 jpg
Fibrom uterin jpg
Mira jpg
Cozonac impletit  Sursa foto shutterstock 266611979 jpg
Minitarte aperitiv  Sursa foto shutterstock 43811440 jpg
Cum poți realiza bijuterii handmade unice jpg
Pulpa de miel in foitaj  Sursa foto shutterstock 1661084821 jpg
Insecte in baie  jpg