„E maniacă în pat!” Ce vedetă a spus asta despre soția lui?

Vedetele sunt oameni ca noi, cu reușite și dificultăți, cu momente greu de îndurat și clipe de extaz. Un cuplu faimos a dat din casă, de fapt din dormitor, și ne-a uimit cu detaliile picante oferite.

image

El este cântăreț de succes, iar ea este una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood. Împreună formează unul dintre cele mai stabile și mai frumoase mariaje din showbiz-ul american. Ce-i ține împreună pe acești doi soți și cine sunt ei?

Sunt căsătoriți de 16 ani și viața lor intimă a devenit… subiectul unui cântec compus de el. Cât de uimită a fost partenera lui de viață să descopere, odată cu restul lumii, cum o vede el în pat?

sEste vorba despre Nicole Kidman și Keith Urban, unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. Ei sunt tandri până și pe covorul roșu, atunci când sunt fotografiați de jurnaliști la evenimente de top, și tot ei nu consideră viața lor sexuală un subiect tabu. Cel puțin nu Keith, care a oferit informații de preț despre momentele lor intime într-una dintre melodiile lui.  

În 2019, Nicole a vorbit despre cum soțul ei a compus un cântec despre viața lor sexuală. În albumul de studio Graffiti U, lansat în 2018, Urban a introdus o melodie cu niște versuri revelatoare. „Ea este maniacă în pat/ Dar și o mare gânditoare”, a dezvăluit el în hitul „Gemini”.

image

Fiind invitată în emisiunea de la KIIS FM, Kyle & Jackie O Show, Kidman a fost întrebată cum s-a simțit ea când a descoperit că soțul ei a spus lumii întregi cum ete ea în pat. „Nu-i cenzurez arta, dar trebuie să recunosc că a fost destul de jenant momentul…”, a mărturisit Nicole Kidman.

Ce-i drept, actrița de la Hollywood nu s-a arătat extrem de deranjată de descrierea pe care i-a făcut-o soțul ei în melodie, până la urmă e flatantă, nu? Ei i se pare cumva o dovadă de afecțiune în stilul propriu și personal al lui Keith. Mai mult, Nicole pare și ea o mare amatoare a gesturilor tandre făcute în public. Nu doar o dată am văzut-o pe vedetă sărutându-și tandru soțul chiar în văzul fotografilor, la evenimente. Ce ziceți, le stă bine împreună?

Foto - Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg