„E maniacă în pat!” Ce vedetă a spus asta despre soția lui?

Vedetele sunt oameni ca noi, cu reușite și dificultăți, cu momente greu de îndurat și clipe de extaz. Un cuplu faimos a dat din casă, de fapt din dormitor, și ne-a uimit cu detaliile picante oferite.

image

El este cântăreț de succes, iar ea este una dintre cele mai mari actrițe de la Hollywood. Împreună formează unul dintre cele mai stabile și mai frumoase mariaje din showbiz-ul american. Ce-i ține împreună pe acești doi soți și cine sunt ei?

Sunt căsătoriți de 16 ani și viața lor intimă a devenit… subiectul unui cântec compus de el. Cât de uimită a fost partenera lui de viață să descopere, odată cu restul lumii, cum o vede el în pat?

sEste vorba despre Nicole Kidman și Keith Urban, unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood. Ei sunt tandri până și pe covorul roșu, atunci când sunt fotografiați de jurnaliști la evenimente de top, și tot ei nu consideră viața lor sexuală un subiect tabu. Cel puțin nu Keith, care a oferit informații de preț despre momentele lor intime într-una dintre melodiile lui.  

În 2019, Nicole a vorbit despre cum soțul ei a compus un cântec despre viața lor sexuală. În albumul de studio Graffiti U, lansat în 2018, Urban a introdus o melodie cu niște versuri revelatoare. „Ea este maniacă în pat/ Dar și o mare gânditoare”, a dezvăluit el în hitul „Gemini”.

image

Fiind invitată în emisiunea de la KIIS FM, Kyle & Jackie O Show, Kidman a fost întrebată cum s-a simțit ea când a descoperit că soțul ei a spus lumii întregi cum ete ea în pat. „Nu-i cenzurez arta, dar trebuie să recunosc că a fost destul de jenant momentul…”, a mărturisit Nicole Kidman.

Ce-i drept, actrița de la Hollywood nu s-a arătat extrem de deranjată de descrierea pe care i-a făcut-o soțul ei în melodie, până la urmă e flatantă, nu? Ei i se pare cumva o dovadă de afecțiune în stilul propriu și personal al lui Keith. Mai mult, Nicole pare și ea o mare amatoare a gesturilor tandre făcute în public. Nu doar o dată am văzut-o pe vedetă sărutându-și tandru soțul chiar în văzul fotografilor, la evenimente. Ce ziceți, le stă bine împreună?

Foto - ShutterstockRecente

Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg