10 sfaturi pentru a purta salopete de damă cu stil

Salopetele sunt drăguțe și la modă, dar nu sunt chiar cel mai ușor de purtat. Obținerea lungimii corecte este dificilă, alegerea mărimii potrivite este crucială și nici măcar să nu vorbim despre modul în care te rămâi complet goală atunci când trebuie să folosești baia.

image

Dar nu lăsa asta să te intimideze de a purta o îmbrăcăminte completă din cap până în picioare. Consideră-l un preț mic de plătit pentru o alternativă șic la rochiile obișnuite, o transformare rapidă a rutinei tale de tricouri și blugi și o modalitate fabuloasă de a adopta o tendință atât de populară.

Iată lucruri pe care trebuie să le știi pentru a purta salopete damă.

1. Pentru ocazii lejere, alege o salopetă relaxată, cu talie strânsă

Articolele de îmbrăcăminte casual dintr-o singură piesă se potrivesc, în general, stilului lejer, ceea ce le face piese confortabile perfecte pentru cafeaua zilnică. Sunt, de asemenea, ușor de ajustat, deoarece de obicei vin cu o talie elastică sau cu șnur.

Încearcă, de asemenea, un stil boilersuit, pentru un aspect mai elegant.

Evită salopete damă casual care sunt prea largi, încât ajung să te facă să arăți lipsită de formă. De asemenea, ai grijă de salopetele care îți oferă acel „fund lung” nemăgulitor.

2. Pentru evenimente mai elegante, alege o salopetă croită

Un stil croit este singura opțiune atunci când vine vorba de a purta salopete dama la o petrecere de seară sau la un cocktail.

Definește-ți întregul aspect elegant împreună cu accesorii elegante, cum ar fi cercei candelabru, un clutch și buze îndrăznețe și roșii.

3. Strânge-ți talia

Rupe linia monocromatică și dreaptă a unei salopete damă și definește-ți talia cu o curea. O poți strânge de talia naturală sau puțin mai jos pe șolduri pentru a crea o iluzie de lungime.

Pe lângă curele, cămășile cu mânecă lungă și jachetele legate în jurul taliei funcționează la fel de bine în crearea unei forme de clepsidră într-o salopetă elegantă.

4. Când alegi o salopetă potrivită, alege una care se oprește la gleznă

În timp ce o salopetă cu picioare largi este cea mai măgulitoare la nivel universal, o salopetă mai potrivită îți poate oferi un aspect mai elegant și mai raționalizat. Cea mai bună lungime a tivului pentru acest tip de salopetă este chiar la gleznă. Această lungime îți oferă în continuare aspectul lung și subțire al unei salopete, permițându-ți, de asemenea, să îți etalezi pantofii în același timp.

Dacă vrei să încerci o lungime mai scurtă, până la genunchi, alege o salopetă într-un stil gaucho sau culottes.

5. Când porți salopete damă lungi, alege un stil drept spre larg

Salopetele cu picioare drepte sau late sunt cel mai ușor de purtat. Singurul lucru la care trebuie să atentă când porți o salopetă cu picioare largi este lungimea tivului, mai ales dacă ești de statură mică. Tivul salopetei ar trebui să lovească chiar în vârful picioarelor, suficient pentru a arăta vârfurile pantofilor.

Dacă salopeta ta formează o băltoacă în jurul picioarelor tale, se strânge în jurul gleznelor sau trebuie să fie trasă în sus pentru ca tu să poți să mergi, atunci ai nevoie de un croitor cât mai curând posibil.

6. Cumpără o salopetă care să se potrivească pe lungimea trunchiului tău

Deoarece pantalonii pot fi tiviți, potrivirea unei salopete damă pe trunchi este mai importantă. Evită o talie lăsată, încrețituri ciudate sau alte ciudățenii.

7. Poartă o jachetă peste salopetă

Adăugarea unui sacou este unul dintre cele mai simple moduri de a îmbrăca o salopetă. Combină orice fel de salopetă cu un blazer negru, o haină crem cu o salopetă albă sau o jachetă sport gri, peste o salopetă din denim cu manșete.

8. Pune un top sau o cămașă sub salopetă

Dacă vrei să eviți să pui ceva peste o salopetă, poți pune lucruri sub ea! Tricourile, crop-urile și bretelele sunt preferate casual, în timp ce cămășile de rochie cu mâneci lungi sunt preferate formale.

Ai însă grijă la proporții atunci când stratifici sub salopete. O cămașă cu guler poate avea prea mult volum sub o salopetă din satin.

9. Poartă perechea potrivită de pantofi cu salopeta ta

Salopetele au tendința de a atrage privirea în jos din cauza lungimii lor, așa că cel mai bine este să contrabalansezi purtând tocuri. Poartă pantofi cu vârf ascuțit pentru salopete cu picioare largi.

Poartă tocuri cu bretele la gleznă sau papuci drăguți atunci când porți salopete decupate.

10. Experimentează cu salopete ciudate!

Odată ce stăpânești salopete damă drepte și croite, continuă și experimentează cu salopete în stiluri mai ciudate. Adaugă distracție garderobei tale cu un stil imprimat geometric.

Arată-te pregătită pentru vară într-o salopetă cu nod în față, cu dungi verticale, combinată cu cercei cu flori și o geantă de paie. Încearcă un design fluid, feminin, cu fante sexy pentru picioare.

Doar stai departe de salopete damă prea dezvăluitoare, imprimate strident și mult prea strâmte.



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg