Anomalii ale corpului uman. Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

anomalii ale corpului uman cum arata oamenii cu defecte fizice inedite jpeg

De la urechi de elf, la limba de dragon si 8 degete la o mână... astea sunt câteva anomalii ale corpului uman rar întâlnite. Tabloidul The Sun a realizat un material în care prezintă cazul unor oameni cu defecte fizice inedite. Te ţine stomacul să le vezi pe toate?

Anomalii ale corpului uman

Crezi că gambele tale groase sunt un defect fizic major? Sau că ai mâinile mai mici în comparaţie cu tot corpul? Ei bine, oamenii aceştia putem spune că au anomalii adevărate. Corpul uman este misterios şi, uneori, nici măcar cercetătorii nu îşi explică anumite anomalii ale corpului uman.

Cum arată oamenii cu defecte fizice inedite

Mâini în oglindă

Dimelia ulnară - cunoscută şi sub numele de "sindromul de mână oglindă", ceea ce înseamnă că nu există degetul mare. Mâna poate avea 7 sau 8 degete, în total. Este o malformaţie atât de rară încât s-au înregistrat doar 100 de cazuri în toate registrele medicale din istorie.

image
image

Urechi de elf

Malformaţia este cunoscută în medicină ca urechea lui Stahl. Este rezultatul unui cartilaj deformat care poate fi adesea reparat în prima săptămână de viaţă a nou-născutului.

image

Mâini inverse

Există o anomalie rară pe care puţini o au. Este vorba de ”încheietură dublă”, cunoscută şi ca hipermobilitate. Oamenii care au această anomalie îşi pot folosi mâinile în ambele sensuri.

image

Un deget mare şi unul mic

Persoana care suferă de această anomalie a corpului uman susţine că s-a născut cu sindromul Amniotic Band. Este un caz rar.

image

Limba dragon sau cu tentacule

Anomalia aceasta se numeşte plica frimbriata. Apare atunci când faltele care merg de-a lungul frenulului (ţesutul care leagă limba în partea de jos a gurii) au mici creşteri de piele pe ele.

image

Vârtej dublu

Cred că ştiţi deja ce este un vârtej şi faptul că mulţi oameni au unul. Dar două... mai rar! Tânarul din imagine are două şi ambele cresc în sensuri diferite.

image

Mâini zbârcite

Unii le au după ce petrec prea mult timp în apă. Unii cercetători cred că e modul natural al corpului de a se adapta la un mediu marin. Aşa poţi apuca mai bine pietrele din mare, dacă ai pielea creaţă. Dar acest om are pielea zbârcită fără să se atingă de apa. Specialiştii susţin că asta se întâmplă când sistemul nervos trimite un mesaj vaselor de sânge să se îngusteze. Medicii nu au aflat încă de ce...

image

Degete în plus sau în minus

Caz rar în America. Doi colegi de facultate au aflat că suferă de o anomalie asemănătoare. Persoana din stânga s-a născut cu şase degete la un picior (hexadecyly), în timp ce colega lui s-a născut cu patru degete la piciorul drept.

image

Jumătate de chip diferită

Tânărul acesta suferă de sindromul Waardenburg. Asta înseamnă că este surd de o ureche, iar culoarea părului este albă în multe locuri. În plus, ochii lui sunt de diferite culori.

image

Deget mare diferit

Un bărbat s-a născut cu două degete mari diferite. Acesta a moştenit forma totală a unui deget de la tată, iar la cealaltă mână a mâştenit forma totală a degetului mare de la mamă.

image

Nas flexibil

Această persoană s-a născut fără pod la nas (pod nazal deprimat) şi ne arată cum îl poate turti complet.

image

Deget mic mare

Macrodacty este o condiţie rară care face ca unele degete să fie mai lungi sau groase decât altele. Cauza exactă este necunoscută, dar unii cred că de vină este un nerv anormal sau de la aprovizionarea cu sânge.

image

Jumătate de chip

Un tânăr are jumătate de chip curat, iar jumătate plin de pistrui. De vină este o mutaţie a celulelor pigmentare.

image

Iris în două culori

Culoarea acestui iris este împărţită la jumătate, condiţie cunoscută sub numele de heterochromia iridis, o mutaţie genetică cauzată de excesul sau lipsa de melanină.

image

Degete lipite

Aceste surori şi-au făcut tatuaje inteligente pentru a marca degetele lipite de la picioare, cunoscute stiintific ca syndactyly.

image

Degete inegale

Această femeie s-a născut cu un deget arătător mai scurt decât degetul ei mic. Asta după ce tatăl ei şi-a pierdut vârful degetului arătător când avea 10 ani.

image

Sursa: The SunRecente

Prajitura cu zmeura Sursa foto shutterstock 1072987439 jpg
sticla de apa reutilizabila jpg
Dovlecei umpluti Sursa foto shutterstock 2195535413 jpg
clickpentrufemei (2) jpg
Rulada cu frisca si cirese Sursa foto shutterstock 1913846866 jpg
coffee 791045 1280 jpg
fructe jpg
Rosii umplute Sursa foto shutterstock 174626549 jpg
Cum sa controlezi transpiratia excesiva Sursa foto shutterstock 1995953054 jpg
produse machiaj ruj mascara fond de ten jpg
geamuri jpg
gătit online foto  Shutterstock jpg
retinol crema hidratanta de fata (1) jpg
166d3894 a416 cdfa 44c9 b913f555bdf1 jpg
ok baie amenajata cu cada jpg
ten frumos foto  Shutterstock jpg
cremă de plajă foto  Shutterstock jpg
Prajitura cu zmeura, caramel si migdale Sursa foto shutterstock 222868774 jpg
Aurul verde contine colagen si previne caderea parului Sursa foto shutterstock 156425315 jpg
Ghid de calatorie cu copiii Sursa foto shutterstock 622990619 jpg