Articole de îmbrăcăminte pe care trebuie să le ai în primăvara 2023

Primăvara lui 2023 este un sezon dinamic în care predomină piesele elegante. Este momentul din an în care poți spune adio gecilor călduroase și te poți bucura de cele mai creative combinații.

image

Uită de piesele plictisitoare, lipsite de bun gust! Noul sezon îți aduce cele mai rafinate alegeri vestimentare. O vesta blana va fi elementul de rezistență în următoarea perioadă, așa că asigură-te că știi cum să o asortezi corespunzător.

Hainele potrivite pentru următoarea perioadă

Alegerile potrivite pentru sezonul următor sunt cele marcate de extravaganță. Contrar așteptărilor, anul 2023 aduce mult bun gust. Accesoriile fine și materialele calitative vor fi la mare căutare, de aceea este bine să optezi din timp pentru cele mai bune variante.

Printre cele mai populare opțiuni se numără clasica geacă de piele, vestă blană și trenciul. Așa că, prin alăturarea unei astfel de piese nu vei da greș. Indiferent de alegere, orice element trebuie să potențeze ținuta și să nu o încarce cu detalii nesemnificative.

Iată doar câteva exemple:

●     Vesta blana - Este opțiunea potrivită pentru o seară călduroasă de primăvara. Poți să o alături unei bluze lejere sau unei malete. Dacă te gândești să porți una dintre rochiile din garderoba ta, însă ești îngrijorată în privința temperaturilor, vesta îți va fi de mare folos. În plus, vei obține un look sofisticat, care va întoarce în mod sigur toate privirile.

●     Geaca de piele - O alegere clasică, dar de efect. Geaca de piele este o piesă statement care nu trebuie să lipsească din garderoba ta din următoarea perioadă. Este perfectă pentru zilele în care îți dorești să abordezi un look relaxat de zi cu zi. Alătură o pereche de jeanși și bucură-te de o ținută casual!

●     Paltonul - Potrivit pentru zilele mai răcoroase de primăvară. Integrează ținutei tale un palton în zilele ploioase pentru un plus de protecție și confort. Deși poți crede că temperaturile au crescut semnificativ, vremea te poate surprinde mereu cu o ploaie neașteptată. Așa că, alege un palton într-o culoare neutră care să-ți fie la îndemână oricând.

Ce accesorii să alături ținutelor de primăvară?

image

Alegerea unor accesorii care să-ți completeze ținutele din următoarea perioadă poate fi o decizie destul de grea, mai ales când ai la dispoziție atâtea variante.

Însă, cu o serie de idei creative vei putea realiza ținute spectaculoase:

●       Mănuși piele damă - Îți dorești un look modern care să te însoțească la evenimentele speciale? Dacă ești adepta inserțiilor din piele, poți opta pentru o pereche de mănuși piele damă în completarea ținutelor.

●          Eșarfe statement - Optează pentru o colecție de eșarfe clasice în garderoba ta. De exemplu, dacă dressing-ul tău include multe piese în culori puternice, poți să alegi o eșarfă într-o culoare complementară.

●          Pălării - Alege piese inedite care te vor diferenția de restul lumii. Poți adăuga ținutelor de primăvară pălării asortate, lucrate manual. Prin urmare, vei avea o ținută completă demnă de revistele de modă.

Cu piesele potrivite, ținutele tale se vor bucura de laudele tuturor în următoarea perioadă.

Fie că alegi o vestă de blană sau o pereche de mănuși de piele în completarea look-ului, cu siguranță vei arăta spectaculos!



Recente

ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg
telefonul mobil este un obiect murdar jpg
Paste cu pui si spanac  Sursa foto shutterstock 670024192 jpg
Melodia aceasta reduce anxietatea  Sursa foto shutterstock 2228634261 jpg
casa din Londra jpg
Tort cu biscuiti de cacao  Sursa foto shutterstock 274006559 jpg
Budinca apertiv  Sursa foto shutterstock 1530143996 jpg
Bautura care alunga insomnia  Sursa foto shutterstock 544190740 jpg
trifoi  jpg
Muște jpg
Gogosele cu frisca  Sursa foto shutterstock 1889970016 jpg
Paste Fettucine Alfredo  Sursa foto shutterstock 2202348275 jpg
Sensibiltate dentara  Scapa de dureri  Sursa foto shutterstock 1051409183 jpg
silueta jpg
masina de spalat vase jpg