Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde

După zeci de ani în care a fost subreprezentată în modă, piața de îmbrăcăminte plus-size este în plină expansiune.

image

Odată cu această explozie a cererii, au apărut mai multe opțiuni, ceea ce înseamnă că achizițiile de modă pentru femeile cu forme generoase nu mai sunt limitate la câteva magazine specializate sau la anumite secțiuni în cadrul marilor magazine.

Ce arată bine pe femeile cu dimensiuni mai mari?

Poartă rochii mulate sau bluze care îți pun în valoare talia! Probează topurile și jachetele peplum care îți evidențiază talia! Achiziționează topuri cu decolteu adânc, în V, care îți pun cel mai bine în valoare silueta. Pune-ți în valoare talia cu o curea pentru a-ți sublinia formele!

Care sunt articolele în mărime mare care se găsesc cel mai greu?

Clientele cu forme mai pline se plâng că nu au acces la haine elegante. Multe branduri plus-size oferă produse de bază, dar articolele la modă sunt mult mai greu de obținut. Femeile doresc ca ținuta lor să fie atât șic, cât și confortabilă.

Cum ar trebui o femeie cu forme rotunde să poarte o cămașă?

Cămășile de damă sunt o piesă de bază necesară în garderoba oricui și, din fericire, nu costă o avere. Ar fi bine să îți cumperi câteva pentru evenimente viitoare. Un astfel de magazin cu cămăși deosebite este Foggi.ro.

În general, încearcă să eviți modelele precum carouri mici și orice lucru cu dungi orizontale proeminente! Cămășile cu modele îndrăznețe pot atrage atenția asupra mijlocului și-l pot face să pară mai mare.

Poartă cămăși cu aspect suprapus in zona bustului sau foarte cambrate; acestea îți pun în valoare talia.

Dacă te simți complexată de grosimea taliei, poartă cămăși largi. O piesă de îmbrăcăminte lejeră în partea de sus este o alegere excelentă dacă nu vrei să îți arăți burta. Ai grijă, însă, să nu exagerezi purtând ceva cu câteva numere mai mare. Aceasta este o greșeală frecventă ce nu face decât să creeze iluzia că trunchiul e și mai mare decât în realitate. O jachetă deschisă poate finaliza ținuta într-un mod foarte atrăgător.

Dacă decizi să porți doar o cămașă în partea de sus, fără, jachetă, se recomandă să bagi cămașa în pantalon. Apoi, trage un pic de margini, de jur împrejur. În caz contrar, cămașa lipită de burtă va atrage atenția asupra acelei zone și o va face să pară mai mare.

Moduri în care pot fi purtate cămășile de către femei

Dacă ai probleme în a te întreba cu ce să asortezi aceste cămăși sau cu ce să le porți, iată câteva moduri prin care garderoba ta poate deveni mai trendy!

Un exemplu de cămăși la mare căutare printre persoanele cu câteva kilograme în plus este cămașa din flanel sau în carouri. Aceasta are un aer foarte rustic și casual și ar merge de minune cu o pereche de blugi rupți și cizme maronii învechite.

O cămașă din dantelă este foarte elegantă și feminină. Aceste detalii permit ca această cămașă să fie purtată chiar și la ocazii formale datorită aspectului său de tip fantezie. Se poate asorta fie cu o fustă mini din piele neagră, fie cu o pereche de blugi albaștri pentru o ținută mai elegantă. S-ar potrivi atât pantofii cu toc cât și cei cu talpă plată.

Sursă foto: dreamstime.com.