Calciu pentru un organism sănătos (P)

simeon stalpnicul png

Scheletul uman este format din 206 oase unite între ele prin articulaţii, realizând împreună structura de susţinere a corpului uman. Oasele şi articulaţiile sunt astfel proiectate pentru a asigura maximum de forţă şi mobilitate organismului.

Pentru a se forma şi a se menţine un schelet sănătos este esenţial aportul de calciu. Atunci când organismul nu primeşte suficient calciu,oasele sunt primele afectate,devenind moi şi fragile. Deficienţa îndelungată de calciu duce la osteoporoză,o afecţiune care se manifestă prin deteriorarea oaselor,şi apare în special la femei după menopauză. Osteoporoza afectează aproximativ 12 % din populaţia României.

Aportul alimentar de Ca asigură doar 45% din necesarul zilnic. De aceea este necesar un supliment alimentar care să conţină calciu.

Pentru structuri osoase sănătoase,Osteocare este soluţia ideală,datorită formulei inovatoare Ca+Mg+Zn+vit.D. Conţine calciu natural într-o formă care îi asigură absorbţie maximă.

Este esenţială asocierea calciu-magneziu,lipsa celui din urmă determinând hipocalcemia,în ciuda unui aport corespunzător de calciu.

Atenţie

 Vara,prin transpiraţie se pierde şi calciu. Asigura-te că îţi iei doză zilnică recomandată de calciu! Poţi conta pe Osteocare! Acum şi în varianta comprimat masticabil.