Ce spune chipul tău despre starea de sănătate

1 58044 original jpg jpeg

Crezi că este posibil să scoţi la iveală câteva dintre secretele ce se petrec în interiorul corpului tău? De mii de ani, vindecători chinezi citesc feţele oamenilor, pentru a detecta şi diagnostica toate tipurile de boli.

Pielea feţei este sensibilă şi de aceea,poate reflecta schimbările interne,mai rapid decât o pot face alte părţi ale corpului. Află cum îţi poţi însuşi şi utiliza această veche practică,pentru a descoperi indicii importante despre sănătatea ta.

Ochii

Ochii sunt fereastra aferentă ficatului tău. Dacă observi orice modificare de culoare,poate fi semn că ceva este în neregulă-mai ales dacă culoarea este galben. Dacă ochii au căpătat o nuanţă uşoară de galben,indicat ar fi te duci să te vadă un doctor. Nasul

Nasul este conectat cu inima. Un nas de culoare roşie sau dacă observi o linie ce traversează lungimea acestuia,poate indica ceva probleme de inimă. Un cardiolog îţi poate răspunde la mai multe întrebări şi te va ghida către o serie de analize.

Ca femeie te poţi confrunta,aproape la orice vârstă,cu anumite probleme de fertilitate,fibroame sau fluctuaţii hormonale. Şi aceste lucruri se pot observa,după spusele „vracilor” asiatici,în mijlocul buzei superioare.

Se spune că plămânii sunt conectaţi în mod direct cu obrajii. Dacă observi anumite schimbări pe suprafaţa obrajilor,acesta ar putea fi un semn că nu respiri tocmai corect.

Credit photo:doctoroz.com