Ce spune culoarea limbii despre sănătatea ta

1 69623 original jpg jpeg

Culoarea şi aspectul limbii poate constitui indicatori importanţi ai stării de sănătate şi pot oferi, de asemenea, indicii preţioase în ceea ce priveşte starea emoţională a unui individ. Nu întâmplător, medicul îţi examinează gura la fiecare control medical.

Iată,aşadar,câteva semne pe care nu trebuie să le ignori atunci când vine vorba de culoarea limbii!

O limbă rozalie semnifică faptul că organismul funcţionează la parametri normali şi că stilul tău de viaţă este unul sănătos. De asemenea,culoarea roz a limbii indică o bună digestie.

Din punct de vedere emoţional,culoarea rozalie a limbii indică o persoană echilibrată.

Dacă limba ta are o culoare roşiatică,este posibilă o problemă la nivelul gâtului sau la unul dintre organe. Totodată,culoarea roşiatică poate fi semnul unor probleme digestive sau al consumului excesiv de grăsimi.

În ceea ce priveşte starea psihică,culoarea roşiatică a limbii poate indică un individ care se stresează foarte uşor atunci când are de-a face cu schimbări de mediu.

Limba uscată şi roşie indică prezenţa febrei,mai ales dacă vârful acesteia este de un roşu intens. Din punct de vedere psihic,această reacţie este specifică persoanelor care se enervează şi se stresează cu uşurinţă.