Cele mai ciudate alergii din lume

1 73984 original jpg jpeg

Alergie la polen, la unele mâncăruri sau la praf: sunt câteva dintre cele mai comune alergii. Însă există în lume şi persoane care au alergii ciudate, chiar şi la apă. Iată despre ce este vorba!

Alergie la toate alimentele

Sunt frecvent întâlnite alergiile la un aliment specific,precum alunele,însă există persoane,în special copii,care au alergie la absolut toate alimentele. Apa este singura la care nu au nicio reacţie alergică.

Kaleb Bussenschutt,un băiat de şase ani din Australia,are aceasta alergie. El poate să bea doar apă şi un anumit tip de limonadă.

Un sărut poate fi fatal

Un gest atât de intim şi de frumos,sărutul,poate fi fatal pentru unele persoane care sunt alergice la un anumit aliment sau medicament. Dacă în saliva persoanei cu care se sărută se găsesc particule provenite de la un alergen,este suficient să se declanşeze alergia.

Alergia la telefon

Pentru aproximativ 3% dintre femei şi 17% dintre reprezentanţii sexului puternic din lume,telefonul mobil este un obiect interzis. Alegia se declanşează din cauza nichelului,metal care intra în componenţa butoanelor,a ecranului ori a căştilor anumitor modele de telefoane.