Cum să îți asortezi încălțămintea de toamnă pentru un look unic și cochet

Vara a trecut și toamna bate încet la ușă. Pentru garderoba ta, asta nu poate însemna decât un singur lucru: e timpul să dai la o parte sandalele și espadrilele și să scoți de la naftalină cizmele și botinele.

image

Odată cu această schimbare vine, însă, o nouă provocare, și anume cum să porți încălțămintea de toamnă, fără a-ți compromite ținuta? Este oare un mod în care să arăți, dar să te și simți bine, indiferent de vremea de afară? Dacă aceasta este întrebarea cu care te confunți azi, descoperă mai jos care sunt cele mai în vogă combinații vestimentare pentru acest sezon!

Stilată din cap până-n picioare! Cum integrezi încălțările de toamnă în ținuta de zi cu zi?

·       Cizmele și jeansii, perechea perfectă

Fie că preferi cizmele peste genunchi, fie că ești fana celor sub genunchi, acestea merg de minune încălțate cu o pereche de jeansi. Combinația obținută creează un look deosebit care, în funcție de accesorii, poate fi atât casual, cât și elegant. Cizmele cu toc, dar și cele fără toc, se mulează frumos pe picior și îți asigură confortul și siguranța de care ai nevoie pe timp de frig sau ploaie. Pro tip: optează pentru o culoare a încălțămintei asemănătoare sau chiar identică cu cea a pantalonilor purtați. Continuitatea astfel formată între cele două articole va crea impresia unui picior mai suplu și mai lung.

·       Botinele și fustele merg mână în mână

Această combinație îți asigură succesul garantat în sezonul tomnatic, indiferent de ocazie. Pentru evenimente importante, ieșiri cu fetele, ședințe sau plimbări, fusta este articolul vestimentar care nu te va dezamăgi niciodată. Nimic nu se potrivește mai bine cu eleganța botinelor decât o fustă sau rochie, fie ea scurtă, midi sau lungă. Alege să încalți botinele cu toc înalt împreună cu o fustă modenră, cele fără toc cu o fustă în pliuri și iată-te, cât ai zice toamnă, în posesia unuia dintre cele mai apreciate look-uri ale sezonului. Îndrăznește și combină stilurile pentru o ținută unică, de neegalat! Iar pentru un outfit cu adevărat original, asortează-ți botinele preferate cu modele de fuste cu motive tradiționale de pe Iiana.ro. Cine a spus că nu poți arăta trăsnet și la 15°C?

·       Bocancii și orice ai în dulap

Ai auzit corect, dacă ești fericita posesoare a unei perechi de bocanci ești, oficial, pregătită de toamnă și, de ce nu, chiar și de iarnă. Această încălțăminte este extrem de versatilă și îți pune la încercare creativitatea. Alege să dai frâu liber imaginației tale și experimentează cu nuanțele, culorile, texturile și materialele. Fie că alegi să îi porți în combinație cu blugi sau cu fuste, fie că optezi pentru un look mai aparte și îi asortezi cu pantaloni cargo, colanți sau pantaloni scurți, bocancii sunt întotdeauna o alegere pe care, cu siguranță, nu o vei regreta.

Au trecut vremurile când temperaturile scăzute dictau îmbrăcămintea. Nu lăsa frigul să pună stop dorințelor tale! Alege să porți cu încredere fuste și tricouri, sacouri sau paltoane și cucerește acest acest sezon prin diversitatea și originalitatea ținutelor tale!

Sursă foto:

Pexels.com



Recente

imbatranirea prematura este accelerata de felul in care bei apa jpg
Prajitura cu scortisoara  Sursa foto shutterstock 1038045298 jpg
Lasagna cu spanac  Sursa foto shutterstock 362034866 jpg
Exercitii Pilates care iti subtiaza talia  Sursa foto shutterstock 610194995 jpg
ulei de masline jpg
Poza de cover  Care sunt principalele aspecte intalnite la copiii cu tulburare de spectru autist  Iata ce trebuie sa cunosti despre acestea! Copil cu TSA, terapeut, cabinet jpg
gradinarit  jpg
Gogosi cu mas si scortisoara  Sursa foto shutterstock 318892187 jpg
Felul in care dormi conteaza jpg
Ce provoaca manacarimi ale pielii  Sursa foto shutterstock 1169648437 jpg
Placinta cu spanac si branza  Sursa foto shutterstock 1074532910 jpg
pisică albă  foto   Shutterstock jpg
Briose cu mere  sursa foto shutterstock 1468526849 jpg
bicicleta, sala de fitness jpg
polipii pe colon jpg
Laptele cu mirodenii regleaza glicemia si digestia  Sursa foto shutterstock 1843827337 jpg
pesticide jpg
Piept de pui cu spanac  Sursa foto shutterstock 1880367337 jpg
Dexcom ONE Romania jpg
clickpentgrufemei ro jpg