Cum să îți organizezi poșeta. 5 obiecte care nu trebuie să îți lipsească din geantă

De multe ori, în geanta unei femei se găsesc tot felul de produse, accesorii și obiecte, toate așezate într-un „haos organizat”.

image

În acest articol, te ajutăm să îți organizezi lucrurile din geantă, astfel încât să le poți găsi ușor și să te limitezi la strictul necesar.

Când ai nevoie de o reorganizare

Având un stil de viață activ, este posibil ca, pe parcursul unei săptămâni, să ai nevoie de genți diferite sau să aduni multe lucruri într-o singură geantă și să ajungi să nu mai găsești nimic, atunci când ai nevoie. Așadar, uite câteva situații în care este timpul să te regrupezi:

  1. Când tot timpul pierzi lucruri prin geantă;
  2. Când poșeta ta devine din ce în ce mai voluminoasă și grea;
  3. Când ținuta cere să porți o geantă foarte compactă și de dimensiuni mici, dar nu  poți să pui în ea tot ceea ce îți dorești.

Începe cu o listă bazată pe necesitățile tale

Ai multe întâlniri zilnic? Ești o fire sportivă sau stai toată ziua la birou? Indiferent de activitățile zilnice, aceste lucruri te vor scoate din impas:

1.   Cremă hidratantă de mâini

Expusă zilnic, pielea mâinilor este afectată de razele solare și de poluare, mai ales dacă locuiești într-o zonă urbană. Există pe piață numeroase creme de maini din care poți alege una potrivită tipului tău de piele. Optează pentru formule delicate și cu ingrediente naturale, recunoscute pentru proprietățile lor hidratante, cum ar fi: avocado, uleiul de argan, uleiul de jojoba sau cel de măsline.

2.   Șervețele umede

Acestea sunt folositoare în foarte multe situații, mai ales atunci când nu ai acces la un spațiu sanitar și vrei să îți cureți sau să îți dezinfectezi mâinile. Dacă ești mămică și ieși cu cel mic în oraș, în mod sigur șervețelele umede trebuie să fie nelipsite. De asemenea, poți lua în calcul și servețelele uscate.

3.   Absorbante sau tampoane

În prezent, majoritatea femeilor utilizează aplicații și calendare feminine ce le ajută să urmărească mult mai ușor perioadele menstruale. Să nu uităm, însă, că există mulți factori ce pot duce la dereglări și poți fi luată oricând prin surprindere. Printre acești factori amintim stresul, oscilațiile de greutate, efortul fizic accentuat sau dereglările hormonale. Pentru orice situație, poartă mereu în geantă un absorbant. Există chiar și cutiuțe speciale, cu design feminin, destinate special pentru poșete.

4.   Gumă de mestecat sau dropsuri mentolate

Respirația proaspătă este un must pentru orice femeie și, dacă ai mereu în geantă gumă de mestecat sau dropsuri, ești salvată. Dacă ești la birou de dimineața pâna seara, nu ai posibilitatea să folosești poduse specifice igienei dentare, precum pasta de dinți sau apa de gură, și este important să fii pregătită oricând pentru o discuție cu un client important sau pentru diverse ședințe și prezentări.

Există, de asemenea, și spray-uri de gură de dimensiuni mici, ideale pentru a fi purtate în geantă sau poșetă.

5.   Cablu pentru încărcarea telefonului

Pentru unele persoane, telefonul a devenit unul dintre accesoriile indispensabile. Jobul tău presupune să folosești telefonul pentru un timp îndelungat? Atunci, ține tot timpul în geantă un cablu de încărcare. Astfel, oriunde ai fi, îți poți reîncărca bateria și îți poți continua ziua liniștită.

Lista poate fi completată în funcție de caz și de stilul de viață. Poți include diverse suplimente alimentare sau medicamente, mini parfumuri, mini deodorante, pix, cărți de vizită (în cazul în care ai un business pe care vrei să îl promovezi) și multe altele. Dacă mergi la sala de fitness, nu uita sticla cu apă și poate chiar și o gustare post antrenament.

Tips & Tricks

  1. Dacă ai mai multe genți, poti avea un astfel de kit pentru fiecare, deoarece sunt produse consumabile cu termen mare de valabilitate;
  2. Nu păstra în geantă obiecte de care nu ai nevoie zilnic;
  3. Aruncă tot timpul bonurile fiscale sau alte hârtii care nu îți sunt de folos;
  4. Cumpără genți cât mai compartimentate, pentru ca organizarea să fie mai ușoară.

Indiferent de stilul de viață, o geantă bine organizată te ajută să găsești imediat ceea ce cauți și să fii pregătită pentru orice situație.

sursa foto: pexels.com