Cum să scapi de ulcior (urcior)

1 69662 original jpg jpeg

Ulciorului i se mai spune în popor şi urcior, iar în lumea medicală este cunoscut sub numele de orjelete. Vorbim despre o infecţie a uneia dintre glandele sebacee de la baza unei gene. În acest articol îţi voi prezenta câteva remedii naturiste care te vor ajuta să scapi de un urcior.

 Pleoapa va fi dureroasă şi are o mică umflătură roşie. În doar câteva zile,aceasta face puroi,apoi se va sparge şi,în mod normal,în 7 -9 zile se va vindeca.    Stafilococul auriu este,de cele mai multe ori,vinovat de apariţia unui urcior. Însă,mai există şi alţi factori:lipsa unei igiene corespunzătoare,transpiraţia,produsele cosmetice,răceli ale ochilor etc.

Iată câteva remedii naturale care vă pot ajuta să scăpaţi de un urcior:

1. Flori uscate de vetrice. Ai nevoie de 5-6 astfel de plante. Se pun în apă fiartă şi se lasă 15 minute să infuzeze. Apoi,această licoare se poate bea. Cu ajutorul acestui remediu vei scăpa de urcior în 24 -48 de ore.

2. Soluţie de acid boric. Ai nevoie de un şervet de bumbac pe care îl vei îmbiba într-o soluţie de acid boric (un sfert de linguriţă la o jumătate de pahar de apă fierbinte).

Află care sunt şi celelalte remedii naturale pentru urcior pe clicksanatate.ro