De ce trebuie să porți lenjerie intimă roșie sub hainele albe

O tânără a făcut senzație pe rețelele sociale după ce-a purtat lenjerie roșie sub haine albe. De ce e de preferat această combinație vestimentară?

image

Trebuie să recunoaștem că am încercat adesea să potrivim lenjeria intimă perfectă cu o rochie vaporoasă albă, care să nu lase la vedere sutienul sau bikinii. Iar problema aceasta este întâlnită mai ales vara, când hainele purtate sunt mai sumare și riscul de a-ți etala lenjeria intimă este mai mare.

Taylor Donoghue a devenit faimoasă pe TikTok după ce le-a recomandat femeilor din întreaga lume să facă o combinație vestimentară surprinzătoare. Cei care au urmărit filmulețul postat de ea au rămas cu gura căscată când au auzit propunerea ei. De fapt, mulți au refuzat să creadă că e posibil să porți lenjerie intimă roșie și să nu se vadă deloc sub niște haine albe.

Karen, unul dintre fondatorii companiei Leze the Label a încercat trucul vestimentar propus de Taylor și nu i-a venit să creadă că este cât se poate de valabil. Experimentul acesteia, realizat chiar în fața camerei de filmat și postat ulterior pe TikTok, a fost urmărit de 8,7 milioane de oameni din întreaga lume. Succesul avut cu o astfel de postare i-a adus acesteia titulatura de „detectivul lenjeriei intime” pe renumita platformă online.

„Cum e posibil să am peste 30 de ani și să descopăr asta abia acum?!”, s-a întrebat retoric o femeie care a urmărit întregul experiment. „Simt că prietenele mele și întreaga mea familie m-au mințit până acum”, a conchis aceasta. „Roșu e ultima culoare pe care aș fi încercat s-o combin cu albul”, a comentat altcineva pe bună dreptate.

„Am încercat cu lenjerie intimă de culoarea pielii, de un gri deschis sau bej, dar roșul a ieșit învingător, nu prea înțeleg cum…”, a declarat cineva din echipa Leze. În ciuda succesului experimentului vestimentar, s-au găsit și câteva voci care să comenteze negativ întregul video. „Nu funcționează dacă ai pantaloni subțiri!”, a spus cineva. „Depinde de culoarea pielii pe care o ai”, a adăugat altcineva.

În tot acest timp, s-au găsit și câțiva care să explice întregul fenomen: „Atunci când este acoperit de alb, roșul absorbă lumina într-un fel în care o face să se amestece cu nuanța pielii și n-o reflectă”, a comentat o femeie.

foto - Shutterstock



Recente

Cum se curăță ecranul televizorului jpg
nuntă  foto   Shutterstock jpg
Cum alegi oja semipermanentă potrivită și cum se întreține corect jpg
Cum stii daca te ingrasi din cauza tiroidei  Sursa foto shutterstock 332045699 jpg
Caderea parului are legatura cu menopauza  Sursa foto shutterstock 2189042279 jpg
Prajitura cu biscuiti si crema de zahar caramelizat  Sursa foto shutterstock 268179653 jpg
O scriitoare britanica a alergat 30 de minute pe zi  Ce efecte a observat  Sursa foto shutterstock 136301591 jpg
Cozonac Con jpg
Salata caprese Sursa foto shutterstock 2081011198 jpg
cum sa alegi bijuteriile jpg
5 lucruri pe care sa le faci dupa ce ai aflat ca esti insarcinata jpg
faza de platou in procesul de slabire jpg
Sendvisuri de biscuiti cu crema de nuca  Sursa foto shutterstock 1035678472 jpg
clickpentrufemei ro jpg
ClickPentruFemei (1) (19) jpg
Nu e ciocolata dar activeaza hormonul fericirii  Sursa foto  shutterstock 1922207963 jpg
dieta jpg
mituri despre sanatatea femeilor jpg
oua umplute jpg
Cum sa aplici parfumul  Sursa foto shutterstock 1927700651 jpg