EUBIOTIC® Sinbio sau cum să îţi îmbunătăţeşti tranzitul intestinal lent în doar 7 zile (P)

simeon stalpnicul png

LabormedAlvogen, companie farmaceutică românească, lansează EUBIOTIC® Sinbio, un supliment alimentar care contribuie la ameliorarea problemelor asociate tranzitului intestinal lent.

Tranzitul intestinal lent,balonarea,constipaţia sunt probleme pe care le întâlneşte fiecare dintre noi,dar există o metodă prin care acestea pot să dispară foarte uşor. EUBIOTIC® Sinbio este un supliment alimentar care reuşeşte să înlăture toate aceste probleme fără să lase altele în urmă.Începând cu luna aprilie,EUBIOTIC® Sinbio este disponibil în farmaciile din toată ţară.

Pentru a găsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent,trebuie mai întâi să înţelegem ce le cauzează. Cea mai frecvenţa cauza de constipaţie este dietă săracă în fibre alimentare şi bogată în grăsimi provenite din brânză,ouă şi carne. De asemenea,consumul insuficient de lichide,lipsa de exerciţiu fizic,schimbările din viaţă de zi cu zi (graviditatea,înaintarea în vârstă,călătoriile),sindromul intestinului iritabil,consumul excesiv al anumitor medicamente,pot cauza de asemenea probleme de constipaţie.

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic,ceea ce înseamnă că are la baza o combinaţie de probiotice şi prebiotice,care ne sunt necesare în egală măsură. Probioticele sunt microorganisme vii,ce au un impact pozitiv asupra organismului,ajutând la refacerea microflorei intestinale şi la reechilibrarea tranzitului intestinal fiziologic. Prebioticele sunt tipuri complexe de amidon sau zaharuri din alimente care ajută intestinul să ofere condiţii bune de viaţă pentru bacteriile “bune”. Prebioticele contribuie deci la crearea unui mediu sănătos în intestin.

EUBIOTIC® Sinbio îmbunătăţeşte tranzitul intestinal,fiind benefic în caz de constipaţie. În plus,datorită probioticelor,EUBIOTIC® Sinbio ajută organismul să se apere împotriva microorganismelor dăunătoare din intestin,microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplăcute sau tulburări de tranzit intestinal.

Spre deosebire de laxativele tradiţionale,EUBIOTIC® Sinbio are o acţiune naturală,fiziologică asupra florei intestinale,acţionează asupra cauzei şi nu da dependenţă.

Pentru primele efecte,este recomandată o cură minimă de 7-14 zile,timp în care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea,dacă doriţi să va îmbunătăţiţi pe termen lung tranzitul intestinal,durata optimă de administrare la adulţi este de 4-6 săptămâni.

Despre LabormedAlvogen:

LabormedAlvogena rezultat în urmă preluării producătorului român de medicamente generice Labormed de către grupul farmaceutic internaţional Alvogen.

Prezenţa pe piaţă farmaceutică din România de mai bine de 20 de ani,Labormedeste o companie de renume şi cu un istoric bogat în industria farmaceutică locală.

Din 2007,compania deţine cea mai modernă fabrică de medicamente solide orale din România,primul site de producţie de tip Greenfield din industria farmaceutică românească. O investiţie de 14 milioane de euro,unitatea de producţie are o suprafaţă totală de 4000 mp şi o capacitate de 140 de milioane de comprimate pe lună.

Labormed deţine un portofoliu complex,alcătuit din peste 100 de medicamente generice moderne destinate îndeosebi sistemului cardiovascular şi sistemului nervos central şi peste 50 de OTC-uri că analgezice,vitamine,probiotice şi medicamente împotriva răcelii şi a tusei. Având excelente capacităţi de cercetare şi dezvoltare,cu laboratoare de bioechivalenta dotate la standarde internaţionale,compania a dezvoltat,până în prezent,peste 50 de molecule generice.

În decembrie 2012 Labormed a devenit parte a Grupului Alvogen. Alvogen este o companie farmaceutică multinaţională axată pe dezvoltarea,producţia şi comercializarea medicamentelor generice complexe. Compania este prezentă pe piaţă farmaceutică din România începând cu anul 2010. Numărând aproximativ 2000 de angajaţi la nivel global,Alvogen îşi desfăşoară activitatea în peste 30 de ţări din Europa,America de Nord şi Asia şi are peste 200 de produse farmaceutice în dezvoltare şi în curs de înregistrare,cu o acoperire a principalelor arii terapeutice,inclusiv biosimilare.

Prin preluarea Labormed,Alvogen face un pas important către obiectivul său de a deveni o companie de top-10 în industria globală a medicamentelor generice. În urmă achiziţiei,atât Alvogen cât şi Labormed vor beneficia de o creştere importantă a portofoliului de produse şi a ariei geografice de acoperire.

este centrul de excelenţă al Grupului în Europa Centrală şi de Est şi serveşte că sediu central Alvogen în regiune. Biroul din România constituie baza de producţie,cercetare – dezvoltare,vânzări şi marketing pentru întreaga regiune.Recente

Tăierea părului îl face să crească mai repede  Shutterstock  jpg
a muri de bătrânețe  sursa foto   Shutterstock jpg
reflexoterapie palmara ok shutterstock 1270690045 jpg
Ce spune despre sanatatea ta culoarea menstruatiei  Sursa foto Shutterstock 2204663437 jpg
Obiecte toxice, potpourri, shutterstock jpg
Caini care se adapteaza usor la apartament, foto shutterstock jpg
Atentie la cheagurile de sange  Sursa foto Shutterstock jpg
clickpentrufemei screen post folBYP0ED0k unsplash jpg
foto caravana 2021 jpeg
slabesti dieta este importanta jpg
3 buchete de mireasă ce vor continua să fie populare și în 2023 jpg
De ce te prind serialele așa de tare Afla care sunt tehnicile de marketing care te fac să ți pierzi nopțile de dragul narațiunii preferate! jpg
Ai nevoie de un nou televizor în living room  Îți spunem noi cum să l alegi! jpg
Top 4 iphone hacks pe care nu le știai, dar de care ai nevoie jpg
Photo 1 @siora18 Unsplash jpg
Topuri și cămăși de damă care se potrivesc formelor mai rotunde jpg
Cum să alegi și să asortezi cizmele de toamnă perfecte jpg
bijuterii navajo jpg
Astenie de toamna, foto shutterstock  jpg
Articol   De ce sa alegi o vopsea de par fara amoniac 5 motive jpg